ΤΟΠΙΚΑ

Επιτέθηκε σε Βολιώτισσα και τη θώπευσε…

επιτέθηκε-σε-βολιώτισσα-και-τη-θώπευσ-229924

Βρισκόταν έξω από τα γραφεία του ΔΕΔΔΗΕ στον Βόλο όταν ένας άγνωστος άνδρας την πλησίασε από πίσω, της έκλεισε το στόμα και άρχισε να τη θωπεύει.

Με κάθε λεπτομέρεια περιέγραφε Βολιώτισσα χθες στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τις μαρτυρικές στιγμές που έζησε τον Ιούνιο του 2015 και μάλιστα σε ώρα πρωινή.

Δεν είχε την παραμικρή ιδέα γι’ αυτό που θα της συνέβαινε. Δεν πρόλαβε καν να αντιδράσει, έλεγε στο δικαστήριο, και περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τι συνέβη, υποδεικνύοντας ως δράστη τον κατηγορούμενο, ο οποίος ήταν παρών στη δίκη και εκπροσωπούνταν από τον δικηγόρο του.

Συγκεκριμένα στη θέση του κατηγορουμένου καθόταν ένας 55χρονος Βολιώτης ελεύθερος επαγγελματίας, ο οποίος δήλωνε κατηγορηματικά αθώος.

Ο 55χρονος διέψευδε κάθε κατηγορία. Ισχυριζόταν ότι ο ίδιος δεν έκανε το παραμικρό. Αρνούνταν με έμφαση ότι ήταν ο δράστης που επιτέθηκε στη γυναίκα.

Ο 55χρονος κατηγορούνταν για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Παρά την επιμονή του ότι ήταν αθώος κρίθηκε ένοχος για την πράξη.

Το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου τού επέβαλε ποινή. Τον καταδίκασε σε ένα χρόνο φυλάκιση με τριετή αναστολή και με έφεση που να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 55χρονος πάντως άσκησε έφεση και θα συνεχίσει να διεκδικεί το δίκαιό του.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου