Συγκίνησε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ο δωρητής Χαρ. Τσιμάς

Τελευταία ενημέρωση: 2017-11-14, 20:02:41
Συγκίνησε εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας ο δωρητής Χαρ. Τσιμάς

Οι εκπαιδευόμενοι και οι εκπαιδευτές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου είχαν τη χαρά και τιμή να υποδεχτούν στο ΣΔΕ Βόλου τον γνωστό ευεργέτη κ. Χαράλαμπο Τσιμά, τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου.

Η πρωτοβουλία ανήκε στη φιλόλογο του σχολείου κ. Στύλα Δέσποινα, η οποία κατά τη φετινή σχολική χρονιά συντονίζει το σχέδιο δράσης «Ευεργέτες του Βόλου». Ο κ. Τσιμάς ανταποκρίθηκε άμεσα και με χαρά στο αίτημα της ομάδας και προσέφερε σε όλους τους εκπαιδευόμενους και εκπαιδευτές του σχολείου δύο μοναδικές ώρες γεμάτες συγκίνηση, ανθρωπιά και ιστορίες θέλησης, προσφοράς και αγάπης.

Ο Διευθυντής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας, οι εκπαιδευτές και οι εκπαιδευόμενοι του σχολείου, εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον κ. Χαράλαμπο Τσιμά, που δέχτηκε απρόσκοπτα την πρόσκληση τους.

Όπως ειδικότερα επισημαίνουν, «Η ζεστή ομιλία του και προπαντός η αγάπη του για το συνάνθρωπο καταδεικνύουν έναν Άνθρωπο με ήθος και αξίες, που άγγιξε ειλικρινά τις καρδιές όλων μας. Του ευχόμαστε να είναι πάντα υγιής και να συνεχίσει την ελπιδοφόρα και ανιδιοτελή προσφορά του σε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη».

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
1
=