ΤΟΠΙΚΑ

Ορειβάτες από Βόλο και Αθήνα στην υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης

ορειβάτες-από-βόλο-και-αθήνα-στην-υψηλ-806779

Ο Βολιώτης ορειβάτης Γιώργος Ράιος κατέκτησε ακόμη μία κορυφή. «Πάτησε» πόδι μαζί με μία ομάδα άλλων τεσσάρων ορειβατών στην υψηλότερη κορυφή της Ευρώπης.

Αυτή τη φορά ήταν η κορυφή του όρους Elbrus στον Καύκασο σε υψόμετρο 5.642 μέτρων, που είναι η υψηλότερη κορυφή της ευρωπαϊκής ηπείρου και μία από τις υψηλότερες κορυφές του κόσμου που αποτελούν το Seven Summits.

«Και κάπως έτσι από τους 38 βαθμούς Κελσίου στους -18 στην ψηλότερη κορυφή της Ευρώπης το Elbrus (5642 m) με την πιο απίθανη ομάδα. Σας ευχαριστούμε πολύ Kosmas Raptopoulos, Vanessa Archontidou, Xristina Flabouri, Xristos Lilis για τη συμμετοχή σας και συγχαρητήρια για την προσπάθεια και την υπομονή σας», έγραψε χθες στην ιστοσελίδα του το γραφείο Εναλλακτικού τουρισμού True Adventure, που με αρχηγό της αποστολής τον Ράιο Γιώργο, από την Αγριά Βόλου, κατέγραψε μία ακόμη επιτυχία.

Το περιπετειώδες ταξίδι για τον Καύκασο και την κορυφή Elbrus (5642m) ξεκίνησε στις 22 Ιουλίου και πήραν μέρος σε αυτό ο Γιώργος Ράιος από την Αγριά, και η Φλαμπούρη Χριστίνα, Αρχοντίδου Βανέσα, Κοσμάς Ραπτόπουλος και Λίλης Χρήστος.

Η πενταμελής ομάδα των ορειβατών μόλις έχει προσεγγίσει την υψηλότερη κορυφή του όρους Elbrus

Ο Γιώργος Ράιος από την Αγριά Βόλου ήταν ο επικεφαλής και οδηγός της ομάδας

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου