ΤΟΠΙΚΑ

“Θερμοκήπιο” χασίς με τη μέθοδο υδροπονικής από 35χρονο Βολιώτη

θερμοκήπιο-χασίς-με-τη-μέθοδο-υδροπ-63514

Χαρτόκουτα, μοτέρ αέρα και ειδικός φωτισμός για την ανάπτυξη των δενδρυλλίων κάνναβης

Εκρυβε στο σπίτι του δενδρύλλια κάνναβης τα οποία καλλιεργούσε με τη μέθοδο της υδροπονικής. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου συνέλαβαν σήμερα το μεσημέρι έναν 35χρονο Βολιώτη για καλλιέργεια κάνναβης.

Στον αιφνιδιαστικό έλεγχο στην οικία του οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως πενήντα εκατοστά, 34 σπόρους κάνναβης, μοτέρ παραγωγής αέρα, δύο ηλεκτρικοί λαμπτήρες και χαρτόκουτο με επένδυση φελιζόλ και μεμβράνη αλουμινίου.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τα ναρκωτικά και συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Βόλου για την άσκηση ποινικής δίωξης. Ο συλληφθείς, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει απασχολήσει στο παρελθόν την Αστυνομία με παρόμοιες πράξεις.

Στο μεταξύ, σήμερα το αστυνομικό δελτίο κατέγραψε τη σύλληψη 23χρονου από την ΔΙ.ΑΣ. καθώς σε έλεγχο βρέθηκε να κατέχει δυο νάιλον συσκευασίες με μικροποσότητα κάνναβης.

Αλλες αστυνομικές ειδήσεις

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε σήμερα ένας 26χρονος Αλβανός, ο οποίος από την έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών προέκυψε ότι δεν είχε ταξιδιωτικά έγγραφα. Επίσης, από το Αστυνομικό Τμήμα Μηλεών συνελήφθη 39χρονος, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση Πταισματοδίκη με ποινή κράτησης δέκα ημερών. Ο 39χρονος πλήρωσε την ποινή και αφέθηκε ελεύθερος. Το αστυνομικό δελτίο κατέγραψε ακόμη τέσσερις συλλήψεις, δύο υπηκόων Μπαγκλαντές, ενός Βούλγαρου και μίας ημεδαπής για επαιτεία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου