ΤΑΞΙΔΙΑ

Πήλιο και Βόλος στο top 10

πήλιο-και-βόλος-στο-top-10-63675

Συγκαταλέγονται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Κορυφαίες θέσεις κατέχουν ο Βόλος και το Πήλιο στις προτιμήσεις των εκδρομέων του τριημέρου της 25ης Μαρτίου, σύμφωνα με την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.trivago.gr που πραγματοποίησε πρόσφατα σχετική έρευνα, διαμορφώνοντας το top 10 των δημοφιλέστερων προορισμών για τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Το Πήλιο κατέχει την 6η θέση και ο Βόλος την 7η αντίστοιχα, στη συγκεκριμένη λίστα, με τη Ρώμη να φιγουράρει στην 9η θέση. Στη λίστα των δέκα δημοφιλέστερων προορισμών που είχε συνταχθεί την αντίστοιχη περσινή σεζόν, ο Βόλος κατείχε την 6η θέση, η Πορταριά την 10η θέση και η Ρώμη βρίσκονταν στην 5η θέση.

Τόσο πέρυσι, όσο και φέτος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών της trivago, οι προτιμήσεις των Ελλήνων φαίνονται να είναι διασκορπισμένες σε όλο το εύρος της χώρας και σε μικρό ποσοστό εκτός Ελλάδας. Οι τρεις πόλεις που προτιμώνται περισσότερο παραμένουν ίδιες με τις περσινές, ανταλλάσσοντας μόνο θέσεις μεταξύ τους. Η μεγαλύτερη προτίμηση φέτος παρουσιάζεται για τη Θεσσαλονίκη, καθώς την αντίστοιχη περσινή περίοδο βρίσκονταν μια θέση πιο χαμηλά. Στη δεύτερη θέση εμφανίζεται το Ναύπλιο, μια θέση χαμηλότερα από την αντίστοιχη περσινή. Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Αθήνα, τα Ιωάννινα και την Καστοριά. Στην έκτη θέση φέτος κάνει την παρουσία του το Πήλιο, ακολουθούμενο, όπως προαναφέρθηκε, από τον Βόλο και την Υδρα. Ογδοη στις προτιμήσεις είναι η Ρώμη, δίνοντας έναν ελαφρά διεθνή αέρα στις προτιμήσεις των Ελλήνων, ενώ η τελευταία θέση της δεκάδας με τους δημοφιλέστερους προορισμούς για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου, ανήκει στην Πάτρα.Είναι προφανές ότι η Μαγνησία διατηρεί υψηλή θέση στις προτιμήσεις των εκδρομέων του τριημέρου, γεγονός που συνεπάγεται κινητικότητα στα καταλύματα της περιοχής.

2016 2015

topsearched topdest2015

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου