ΤΟΠΙΚΑ

Πιστή στο σκοπό της η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας

πιστή-στο-σκοπό-της-η-ελληνική-ομάδα-δι-64389

«Παραμένουμε πιστοί στο σκοπό μας, που είναι η παροχή κάθε είδους βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται». Αυτό διαβεβαιώνει στους πολίτες η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Μαγνησίας, με αφορμή την αντιπαράθεση που ξέσπασε με την Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας με φόντο τον απεγκλωβισμό δεκαεννέα αυτοκινήτων ανήμερα της Καθαρής Δευτέρας στα Χάνια Πηλίου.

Η ΕΟΔ είχε ενημερώσει αναλυτικά προχθές για τις ενέργειες στις οποίες προέβη με ανακοίνωσή της. Ωστόσο, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη εξέφρασε τον προβληματισμό της πως είναι δυνατόν να εγκλωβιστεί κάποιος σε μερικούς πόντους πατημένου χιονιού στην άκρη του δρόμου, καθώς το οδόστρωμα της επαρχιακής οδού είχε καθαριστεί και η χρήση του γινόταν χωρίς μάλιστα αλυσίδες για το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας.

Με νέα ανακοίνωσή της χθες η ΕΟΔ Μαγνησίας επανέρχεται και τονίζει ότι «πριν ακόμη στεγνώσουν τα ρούχα των μελών μας από την επιχείρηση απεγκλωβισμού από το χιόνι των 19 αυτοκινήτων στα Χάνια, μας δίνεται η ευκαιρία να διαβεβαιώσουμε όλους τους πολίτες ότι παραμένουμε πιστοί στο σκοπό μας που είναι η παροχή κάθε είδους βοήθεια σε όποιον τη χρειάζεται».

«Μακριά από κάθε σκοπιμότητα, τιμούμε και σεβόμαστε τους πολίτες και όλους τους θεσμοθετημένους από την πολιτεία φορείς της. Ανταμοιβή μας το χαμόγελό σας, η στήριξή σας και η αναγνώριση του εθελοντικού μας έργου» καταλήγει.

Να επισημανθεί ότι τα τηλέφωνα της ΕΟΔ Μαγνησίας σε περίπτωση ανάγκης είναι 2421063835, 6945965913, ενώ τα γραφεία της βρίσκονται στην οδό Σπετσών 10 στη Νεάπολη Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου