ΤΟΠΙΚΑ

Δεκάδες παραβάσεις ΚΟΚ προχθές στη Θεσσαλία

δεκάδες-παραβάσεις-κοκ-προχθές-στη-θε-64478

«Βροχή» οι κλήσεις για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Στην προχθεσινή εξόρμηση των αστυνομικών υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας ελέγχθηκαν 1.271 άτομα, 1.110 οχήματα και βεβαιώθηκαν 333 παραβάσεις.

Με στόχο την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων και την αναβάθμιση του επιπέδου οδικής ασφάλειας, οι συντονισμένες αστυνομικές δράσεις ξεκίνησαν από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, με τη συμμετοχή του απαιτούμενου αριθμού αστυνομικών από Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Στους ελέγχους προσήχθησαν δεκαοχτώ άτομα και συνελήφθησαν δεκατέσσερα, εκ των οποίων οι εννέα για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης, ο ένας για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών, οι δύο (Αλβανοί) για παράνομη είσοδο και παραμονή στη χώρα, ένας για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση για απάτη και ένας για ναρκωτικά. Η πλειοψηφία των παραβάσεων αφορούσε στην υπέρβαση του ορίου ταχύτητας (50) και τη μη χρήση του προστατευτικού κράνους (δεκαπέντε).

Κατά τους ελέγχους βεβαιώθηκαν και δύο παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών, μία για επαιτεία, μία για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και μία για ναρκωτικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου