ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση της Δημοτικής Αρχής Βόλου στα μέλη της ΠΠΜ

απάντηση-της-δημοτικής-αρχής-βόλου-στ-64847

Δεν έχουν τέλος οι κακής ποιότητας θεατρινισμοί των μελών της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, που με ποικίλους τρόπους επιχειρούν να επιβάλλουν τις απόψεις τους κόντρα στην ίδια την λογική και την επιστήμη!

Νέο κρούσμα η «επιχείρησή» τους να ματαιώσουν το κλάδεμα των ευκαλύπτων στην οδό Πολέμη, στην αυλή του 1ου Γυμνασίου Βόλου, το οποίο ζήτησαν οι ίδιοι οι καθηγητές του σχολείου, ενώ την αναγκαιότητα του κλαδέματος διαπίστωσαν οι επιστήμονες γεωπόνοι του Δήμου Βόλου και όχι βέβαια οι πρώτοι τυχόντες γραφικοί.

Ας συνειδητοποιήσουν επιτέλους ότι οι εποχές του Σκοτινιώτη και των άλλων εταίρων τους στην εξουσία, που ετσιθελικά είχαν επιβάλει στην πόλη, έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί.

Η Δημοτική Αρχή του Βόλου, με τις υποδείξεις των ειδικών επιστημόνων, εφαρμόζει ένα ευρύ πρόγραμμα κλαδέματος, που θα γίνει σε όλη την πόλη, προκειμένου να προστατευτεί και να αναζωογονηθεί σωστά το πράσινο, που επί δέκα και πλέον χρόνια είχε εγκαταλειφθεί κατά τρόπο εγκληματικό. Όταν οι ίδιοι σιγούσαν προστατεύοντας την παροιμιώδη ανικανότητα και την ανυπαρξία των εταίρων τους στην εξουσία, καθιστάμενοι, έτσι, συνένοχοι στα εγκλήματα σε βάρος της πόλης.

Σχετικά άρθρα:

Ενταση στην οδό Πολέμη για κλάδεμα δέντρων

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας: Καταστροφική η πολιτική του Δήμου Βόλου για το πράσινο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου