ΤΟΠΙΚΑ

Στερνό αντίο χθες στον Παύλο Καρακίτσο

στερνό-αντίο-χθες-στον-παύλο-καρακίτσ-65821

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο Παύλος Καρακίτσος. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή βραδινές ώρες του Σαββάτου σε Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου νοσηλευόταν χτυπημένος από τον καρκίνο.

Η υγεία του παρουσίασε επιδείνωση τον τελευταίο μήνα και παρά τη γενναία μάχη που έδινε ο ίδιος και η οικογένειά του που βρίσκονταν πάντοτε στο πλευρό του για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο θάνατός του σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όσους τον γνώρισαν που είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για το πόσο καλός οικογενειάρχης ήταν, τις αρχές και τις αξίες της προσωπικότητάς του, την ευγένεια του χαρακτήρα του.

Ο 69χρονος πριν συνταξιοδοτηθεί ήταν ιδιοκτήτης – οδηγός τουριστικού λεωφορείου και είχε ταξιδέψει στο εξωτερικό αρκετά. Ηταν γέννημα – θρέμμα Βολιώτης. Ηταν παντρεμένος και από το γάμο του ευτύχησε να αποκτήσει πέντε παιδιά και επτά εγγόνια. Στα νεανικά του χρόνια ήταν γραμμένος στην ποδοσφαιρική ομάδα «Ηρακλής Βόλου».

Η κηδεία του τελέστηκε χθες το πρωί από τον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Χριστού παρουσία πλήθους κόσμου που έσπευσαν να συλλυπηθούν την οικογένειά του και να πουν στερνό αντίο.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου