ΤΟΠΙΚΑ

Διαμαρτυρία καθαριστριών στο Νοσοκομείο Βόλου

διαμαρτυρία-καθαριστριών-στο-νοσοκο-65916

Διαμαρτυρία έξω από το Νοσοκομείο Βόλου πραγματοποίησαν καθαρίστριες οι οποίες απασχολούνται σε ιδιωτικές εταιρίες καθαρισμού με αφορμή νέο διαγωνισμό για την ανάδειξη αναδόχου και ειδικότερα για το ενδιαφέρον συμμετοχής που έχει εκδηλώσει εταιρία στην οποία απασχολούνταν στο παρελθόν και έχουν σοβαρές εργατικές διαφορές.

Οι καθαρίστριες με δηλώσεις τους τόνισαν πως η εταιρία που έχει αναλάβει εδώ και ενάμισυ περίπου χρόνο την εργολαβία καθαρισμού του Νοσοκομείου είναι τυπική στις υποχρεώσεις της, σε αντίθεση με την προηγούμενη με την οποία έχουν οικονομικές εκκρεμότητες από την καταστρατήγηση, όπως υποστηρίζουν συμβάσεων, ωραρίου κ.α.

Στο πλευρό των καθαριστριών, βρέθηκε ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Βόλου κ. Δημ. Βασιλείου ο οποίος ανέφερε ότι είναι λογικό να είναι αγανακτισμένες οι εργαζόμενες από τον προηγούμενο εργολάβο που ήταν ασυνεπείς στις υποχρεώσεις του και έγινε παρέμβαση στο ΔΣ του Νοσοκομείου ώστε να εξεταστούν όλα τα ζητήματα που αφορούν όσους συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου