ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Γ. Δοδοντσάκη σε καταγγελία της ΕΛΜΕ Μαγνησίας

απάντηση-γ-δοδοντσάκη-σε-καταγγελία-τ-66028

Για τις αναπληρώσεις των μαθημάτων λόγω καταλήψεων

Αρνείται κάθε ανάμιξη με την πρόταση για την αναπλήρωση των ημερών κατάληψης σε σχολεία του νομού, ο τέως Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Γ. Δοδοντσάκης.

Σε απάντησή του σε ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Μαγνησίας, στην οποία αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η πρόταση αναπλήρωσης έγινε «κατόπιν εισήγησης του πρώην Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» και λίγο πιο κάτω ότι «δεν γνωρίζουμε την εισήγηση του πρώην Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προς την περιφερειακή Διευθύντρια», ο κ. Δοδοντσάκης απαντά: «Είναι αξιολύπητο το ότι το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Μαγνησίας συντάσσει και δημοσιεύει επιστολή με θέσεις του τύπου «κατόπιν εισήγησης του πρώην Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» – παρατηρείται πάλι ότι δεν προσέχουν οι συντάκτες τη χρήση της ελληνικής, εδώ την διάκριση μεταξύ των εννοιών πρώην και τέως – και «Δεν γνωρίζουμε την εισήγηση του πρώην Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προς την περιφερειακή Διευθύντρια…».

Η ανατροπή της πρώτης κατηγορηματικής θέσης από την δεύτερη με την οποία δηλώνεται άγνοια αποδεικνύει

  • είτε ότι το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ δεν έκανε τον κόπο να διερευνήσει, ως όφειλε, αν υπήρξε εισήγηση από τον τέως Διευθυντή Δευτεροβάθμιας για το θέμα αναπλήρωσης των απολεσθεισών ωρών λόγω καταλήψεων
  • είτε ότι τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ γνωρίζουν, ως όφειλαν, ότι ο τέως Διευθυντής Εκπαίδευσης ουδέποτε εισηγήθηκε σχετικώς με το θέμα και, επομένως, ψεύδονται καταφανώς και εν γνώσει για δικούς τους λόγους, που βεβαίως είναι προφανείς σε όσους γνωρίζουν πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις.

Το αισχρό και απροκάλυπτο ψέμα αποδεικνύει προκατάληψη και κυρίως αποκαλύπτει το ήθος αφενός και το σθένος αφετέρου όσων κατέχουν θέσεις ηγετικές».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου