ΤΟΠΙΚΑ

Σκοτώθηκε σε τροχαίο 29χρονος από τη Ν. Αγχίαλο

σκοτώθηκε-σε-τροχαίο-29χρονος-από-τη-ν-α-91772

Φοβερό τροχαίο στα Αϊβαλιώτικα την Πέμπτη τα ξημερώματα – Σε ηλικία 29 ετών έχασε τη ζωή του ο Χρήστος Σουλιώτης

Μετωπική σύγκρουση δύο αυτοκινήτων την Πέμπτη τα ξημερώματα, στη Λεωφόρο Αθηνών 55, στο ύψος που είναι τα Αϊβαλιώτικα, οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο ενός 29χρονου και τον τραυματισμό δύο ατόμων. Νεκρός είναι ο Χρήστος Σουλιώτης, κάτοικος εν ζωή Νέας Αγχιάλου, ο οποίος ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες από τον «ουρανό» του αυτοκινήτου.

Πανικός την Πέμπτη στα Αϊβαλιώτικα. Το θανατηφόρο συνέβη λίγο μετά την Μπουρμπουλήθρα και τη διασταύρωση προς Ν. Αγχίαλο και Πευκάκια. Η σύγκρουση των αυτοκινήτων ήταν τόσο σφοδρή, ώστε έγινε αντιληπτή από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι πετάχτηκαν από τα σπίτια τους να δουν τι συμβαίνει. Στον τόπο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ Βόλου και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου. Ο 29χρονος βρίσκονταν εγκλωβισμένος στο αυτοκίνητο.

Ολα έγιναν μέσα σε δευτερόλεπτα. Στο ρεύμα προς Βόλο ένα αυτοκίνητο, μάρκας Toyota Carina, ακινητοποιήθηκε μετά τη σύγκρουση με το πίσω μέρος του σε πέτρινο μαντρότοιχο σπιτιού, στο πλάι με τις δύο ρόδες στον αέρα, να μαρτυρά τη φρίκη που είχε προηγηθεί.

Ηταν το αυτοκίνητο του άτυχου 29χρονου, το οποίο κινούταν προς Νέα Αγχίαλο και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες ξέφυγε από την πορεία του και συγκρούστηκε με το αντιθέτως κινούμενο όχημα. Το άλλο αυτοκίνητο, μάρκας Peugeot 307, το οποίο οδηγούσε ένας 49χρονος Βολιώτης και είχε συνεπιβάτισσα μία 48χρονη Βολιώτισσα ήταν σταματημένο λίγα μέτρα μακριά, επίσης με μεγάλες υλικές ζημιές. Και οι δύο ήταν τραυματισμένοι, κατάφεραν όμως να βγουν μόνοι τους από το αυτοκίνητο.

Αμεσα στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού του 29χρονου, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακόμιζε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου τους τραυματίες. Η 48χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη κάκωση θώρακος, ενώ ο άνδρας, 49 ετών, υπέστη αιμορραγία στην κοιλιακή χώρα. Μετά την παροχή πρώτων βοηθειών εισήχθησαν και οι δύο στη Χειρουργική Κλινική.

Οι πυροσβέστες χρειάστηκε να κόψουν τον ουρανό του αυτοκινήτου, ώστε να καταφέρουν να ανασύρουν τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος δυστυχώς ήταν νεκρός.

Από τη δυνατή σύγκρουση ο άτυχος άνδρας χτύπησε στο κεφάλι και σε διάφορα σημεία του σώματός του, ενώ ήταν σφηνωμένος στις παραμορφωμένες λαμαρίνες του οχήματος. Οι πυροσβέστες έκοψαν και τα καθίσματα για να καταφέρουν να τον τραβήξουν έξω.

Το άψυχο σώμα του νεαρού παρελήφθη από το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, προκειμένου να διαπιστωθεί τυπικά ο θάνατός του.

Στο μεταξύ, οι πυροσβέστες προχώρησαν σε πλύση οδοστρώματος, ενώ κλήθηκε οδική βοήθεια για την απομάκρυνση των αυτοκινήτων, ώστε να διεξάγεται απρόσκοπτα η κυκλοφορία των οχημάτων. Οι αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου συνέχιζαν τη λήψη καταθέσεων, προκειμένου να διαπιστώσουν τα ακριβή αίτια που οδήγησαν στη φονική μετωπική σύγκρουση των αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Αστυνομίας το θανατηφόρο συνέβη όταν «Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 29χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 29χρονου και τον σοβαρό τραυματισμό του 49χρονου καθώς και της 48χρονης συνεπιβάτισσας του δεύτερου αυτοκινήτου».

Η είδηση του θανάτου του Χρήστου Σουλιώτη σκόρπισε ανείπωτη οδύνη στη Νέα Αγχίαλο όπου διέμενε. Επρόκειτο για έναν εξαιρετικά δραστήριο νέο και αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο οποίος εργαζόταν στο κρεοπωλείο που διατηρεί η οικογένειά του στην περιοχή. Κανένας δεν πίστευε στον αδόκητο χαμό του νεαρού παλικαριού που είχε όνειρα για τη ζωή. Δεν είχαν λόγια για να συλλυπηθούν τη συντετριμμένη οικογένειά του.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016, στις 11 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Νέας Αγχιάλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου