ΤΟΠΙΚΑ

28χρονος κρεμάστηκε σε δέντρο στη Δράκεια

28χρονος-κρεμάστηκε-σε-δέντρο-στη-δράκε-125803

Το νεαρό άνδρα βρήκε απαγχονισμένο ο πατέρας του

Πήρε τον ιμάντα από τα ρολά, έφτιαξε αυτοσχέδιο βρόχο και κρεμάστηκε από κλαδί μουριάς έξω από το σπίτι του στο κτήμα. Σοκ στη Δράκεια τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα. Στο 5ο χιλιόμετρο, μετά την Αγριά 28χρονος άνδρας βρέθηκε απαγχονισμένος.

Τον άτυχο νέο βρήκε νεκρό ο πατέρας του, που δεν μπορούσε να συνέλθει από την τραγική απώλεια και συγγενείς προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν, καθώς έχει πρόβλημα με την καρδιά του. Η μητέρα του παιδιού επίσης συντετριμμένη, φώναζε: «Παλιοκοινωνία, μου έφαγες το παιδί». Δυστυχώς για το νεαρό άνδρα ήταν ήδη αργά. Ο 28χρονος προέβη στο απονενοημένο διάβημα, ενώ ήταν μόνος στο σπίτι. Οι γονείς του είχαν πάει στο περιβόλι για αγροτικές εργασίες. Η οικία τους βρίσκεται σε απομονωμένη περιοχή κοντά σε ρεματιά και κάτω από τον κεντρικό δρόμο, με αποτέλεσμα να μη γίνει έγκαιρα αντιληπτός από κανένα.

Αποφασισμένος έκοψε το νήμα της ζωής του. Εφτιαξε με τον ιμάντα αυτοσχέδιο βρόχο και κρεμάστηκε έξω από το σπίτι του.

Ο νεαρός είχε ήδη εκπνεύσει, όταν οι γονείς του τον βρήκαν. Δεν υπήρχε κανένα περιθώριο χρόνου για να τον σώσουν.

Ο γιατρός του ΕΚΑΒ που κλήθηκε είπε ότι το παλικάρι είχε καταλήξει τουλάχιστον μία – μιάμιση ώρα πριν εντοπιστεί. Η σορός του μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 28χρονος δεν άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους προχώρησε στο απονενοημένο διάβημα.

Ωστόσο, φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα με την υγεία του, τα οποία τον στεναχωρούσαν πολύ. Είχε τροχαίο ατύχημα πριν μερικά χρόνια και του είχε αφήσει κινητικά προβλήματα. Επιπλέον, δεν έβρισκε δουλειά για να εργαστεί.

Για το περιστατικό ειδοποιήθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας. Οι αστυνομικοί έλαβαν καταθέσεις και απέκλεισαν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Συνεχίζουν να διερευνούν τα ακριβή αίτια θανάτου του.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου