ΣΠΟΡΑΔΕΣ

«Έφυγε» ο Πανοζώης Μαρκεζίνης

έφυγε-ο-πανοζώης-μαρκεζίνης-136591

Σε σύντομο χρόνο, αφού είχε προσβληθεί από καρκίνο, άφησε το Σάββατο 23.1.16 την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Βόλου ο γνωστός στη κοινωνία της Σκιάθου και πρόσφατα συνταξιοδοτηθείς εφοριακός υπάλληλος, Πανοζώης Μαρκεζίνης.

Το τελευταίο μήνα έδινε άνιση μάχη με τον καρκίνο, πλην, όμως, παρά τις έντονες προσπάθειες των γιατρών η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία. Ο θάνατός του έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία της Σκιάθου, καθώς ο 64 χρονος πρώην εφοριακός ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Όλοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για τις αρχές και τις αξίες του, την καλοσύνη του χαρακτήρα του.

Υπηρέτησε ως Έφορος στην πρώην Δ.Ο.Υ Σκιάθου για πολλά χρόνια, αργότερα ως Διευθυντής του ΣΔΟΕ Θεσσαλίας, ενώ συνταξιοδοτήθηκε υπηρετώντας σε Δ.Ο.Υ της Λάρισας. Συνδικαλιστής για πολλά χρόνια καθώς και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Σκιάθου στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ο Παν. Μαρκεζίνης ήταν πολυτάλαντο άτομο προσφέροντας πολλά στο νησί του. Ασχολήθηκε με τα πολιτιστικά της Σκιάθου γράφοντας στίχους, σκηνοθετώντας θεατρικές παραστάσεις, αλλά και πολλές φορές παίζοντας ο ίδιος κορυφαίους ρόλους αρχαίας τραγωδίας.

Όμως δεν πρόλαβε, παίρνοντας τη σύνταξή του, να προσφέρει περισσότερα γιατί η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Αρρώστησε από καρκίνο τον περασμένο Δεκέμβριο και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα άφησε την τελευταία του πνοή στις 7 το απόγευμα του Σαββάτου στο Νοσοκομείο Βόλου, δίπλα στην σύζυγο του Μαρία που δεν έφυγε ούτε στιγμή από το πλευρό του.

Η κηδεία του θα γίνει Κυριακή στις 3 μ.μ στη Σκιάθο.

Το Peri…Volos εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στην σύζυγό του Μαρία και την αγαπημένη του κόρη του Συραϊνα.

Πηγή : Peri…Volos -Χ.Τ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου