LIFE STYLE

Πάρτι swingers στο Πήλιο

πάρτι-swingers-στο-πήλιο-200495

Περισσότερα από 150 άτομα… διασκέδασαν ανταλλάσσοντας ερωτικούς συντρόφους

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρέθηκε από χθες μετά από σχετικό δημοσίευμα στην εφημερίδα «Εspresso» το τριήμερο διασκέδασης swingers στο Πήλιο και ειδικότερα σε ξενοδοχείο στην Πορταριά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας στις 4, 5 και 6 Δεκεμβρίου το πολυτελέστατο ξενοδοχείο ήταν κλειστό για το κοινό για να φιλοξενήσει περίπου 150 swingers οι οποίοι απόλαυσαν ένα τριήμερο με ανταλλαγές συντρόφων, ομαδικά «παιχνίδια» και ερωτικές συνευρέσεις.

Η διοργάνωση ήταν έργο του «Prive Club», του μεγαλύτερου site για swingers στη χώρα, με 6.000 μέλη. Ωστόσο δεν πρόλαβαν να δηλώσουν εγκαίρως συμμετοχή ώστε να βρεθούν στο Πήλιο και έτσι στο ξενοδοχείο φιλοξενήθηκαν περίπου 150 άτομα από Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυρίως.

Η τιμή -σύμφωνα με το δημοσίευμα- για τη συμμετοχή στο τριήμερο πάρτι, προσέγγιζε περί τα 1.500 ευρώ για κάθε ζευγάρι.

Οπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα οι swingers έδειξαν ιδιαίτερη προτίμηση στην πισίνα και το spa όπου απόλαυσαν μοναδικές στιγμές… χαλάρωσης. Ενα άλλο στοιχείο που σύμφωνα με την «Εspresso» δεν πέρασε απαρατήρητο ήταν η ύπαρξη των glory holes. Μέσα από τις «τρύπες ηδονής», όπως αλλιώς λέγονται, μπορούσε οποιοδήποτε ζευγάρι να παρακολουθήσει ένα άλλο κατά τη διάρκεια των ερωτικών του περιπτύξεων.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές εξάλλου, Βολιώτες που φέρονται να εξεδήλωσαν το ενδιαφέρον να συμμετέχουν αποθαρρύνθηκαν με τακτ, καθώς η συμμετοχή σε ένα τέτοιο Club εγκρίνεται μετά από αυστηρές προϋποθέσεις και κριτήρια που διέπουν τη λειτουργία τους.

Αγαπημένος προορισμός το Πήλιο

Το Πήλιο σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των swingers. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι ανάλογα πάρτι λαμβάνουν χώρα μία φορά το χρόνο στη συγκεκριμένη περιοχή την τελευταία 10ετία χωρίς ωστόσο μέχρι σήμερα να έχει δημιουργηθεί το οποιοδήποτε πρόβλημα.

Η δημοσιότητα και ο «ντόρος» που προκλήθηκε τώρα αποδίδεται μάλιστα από πολλούς στον ανταγωνισμό που υπάρχει μεταξύ των κλειστών ομάδων swingers που τέσσερις φορές το χρόνο απολαμβάνουν τα πάρτι τους με δύο διοργανώσεις στην Ελλάδα και δύο ακόμη στο εξωτερικό σε διάφορα σημεία.

Τι είναι το swinging

Το swinging είναι η «σεξουαλική επαφή με κάποιον άλλον εκτός από τον/την σύντροφό σας, με την πλήρη γνώση και συναίνεσή του». Πολλοί συγχέουν το swinging με την σεξουαλική ανταλλαγή συζύγων μεταξύ δύο παντρεμένων ζευγαριών (wife swapping). Ομως αρκετοί swingers δεν είναι παντρεμένοι ή μπορεί κάποιοι να έχουν συμφωνήσει να είναι ζευγάρι μόνο κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης δραστηριότητας.

Πολλοί swingers βλέπουν το swinging ως διασκέδαση, όπου απολαμβάνουν το σεξ, συναντώντας άλλους ανθρώπους σε αντίθεση με τη σταθερή, μονογαμική σχέση με ένα άτομο.

Το swinging είναι μια δημοφιλής ψυχαγωγική δραστηριότητα για ενήλικες με ευρύ πνεύμα (που αποδέχονται δηλαδή τις σεξουαλικές συμπεριφορές και επιλογές των άλλων).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου