ΤΟΠΙΚΑ

Τραγικός θάνατος φοιτητή

τραγικός-θάνατος-φοιτητή-392211

Η μοτοσικλέτα του 24χρονου προσέκρουσε με σφοδρότητα σε τσιμεντένιο στηθαίο

Το μεγάλο πάθος του, τις βόλτες με μοτοσικλέτες, πλήρωσε με τη ζωή του χθες λίγο μετά τα μεσάνυχτα σε τροχαίο δυστύχημα έξω από την ΑΓΕΤ ο 24χρονος φοιτητής Μιχ. Τριανταφύλλου.

Ο άτυχος δικυκλιστής επέστρεφε στο Βόλο με τη μοτοσικλέτα του, μια Yamaha R6 και λίγο πριν τις δύο μετά τα μεσάνυχτα, από άγνωστη αιτία, έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, η οποία προσέκρουσε με σφοδρότητα στο τσιμεντένιο στηθαίο, δίπλα στην πύλη εισόδου του εργοστασίου της ΑΓΕΤ.

Με την αγαπημένη του μηχανή στην τελευταία βόλτα

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και ο άτυχος μοτοσικλετιστής εκτινάχτηκε από τη μηχανή του, υπερπήδησε την περίφραξη και προσγειώθηκε στο παρμπρίζ αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του εργοστασίου.

Η πρόσκρουση στον ανεμοθώρακα του αυτοκινήτου ήταν βίαιη και ο 24χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι, καθώς, σύμφωνα με την Τροχαία Βόλου, δεν φορούσε προστατευτικό κράνος.

Εμβρόντητοι οι φύλακες στην πύλη αλλά και εργαζόμενοι στη μονάδα που άκουσαν το θόρυβο της πρόσκρουσης, έτρεξαν στο σημείο του δυστυχήματος για να προσφέρουν βοήθεια, αλλά ήταν ήδη αργά και ο Μιχάλης είχε «φύγει» γρήγορα για την κοινωνία των αγγέλων.

Η είδηση του θανάτου του 24χρονου, σκόρπισε θλίψη στο Τμήμα Ιχθυολογίας της Γεωπονικής Σχολής στο Βόλο όπου σπούδαζε στο 5ο έτος ο Μιχ. Τριανταφύλλου, ιδιαίτερα αγαπητός και σε πολλές παρέες στο Βόλο, καθώς περιστασιακά εργαζόταν σε κλαμπ και είχε πολλούς φίλους στη μοτοσικλετιστική οικογένεια του Βόλου.

Στη σελίδα του στο fb, σε πρόσφατη ανάρτηση φωτογραφίας της μοτοσικλέτας του με κάποια φίλη του στη θέση του οδηγού, σχολίαζε: #yamaha_R6 #be_careful_girl_on_road #super_bike_beauty.
«Υπόδειγμα φοιτητή και ανθρώπου», χαρακτήρισε τον φοιτητή του ο κ. Κων. Σκόρδας, επίκουρος καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, που βρέθηκε χθες το πρωί συγκλονισμένος στην ιδιαίτερη πατρίδα του άτυχου Μιχάλη Τριανταφύλλου, τη Σωτηρίτσα Αγιάς, προκειμένου να συμπαρασταθεί στην οικογένεια του 24χρονου.

«Δεν θα τον ξεχάσω ποτέ. Θυμάμαι τελείωνε το μάθημα κι έφευγε για τη Σωτηρίτσα και τον Αγιόκαμπο, όπως ο πατέρας του Θαν. Τριανταφύλλου, γνωστός γεωπόνος στη Λάρισα, είχε μηλοκαλλιέργειες. Του άρεσε να ασχολείται με την καλλιέργεια, να βοηθάει την οικογένειά του, να βοηθάει γενικά όπου μπορούσε, στον φοιτητικό και κοινωνικό του κύκλο.

Ήταν ένα καταπληκτικό παιδί. Κρίμα» ανέφερε ο κ. Σκόρδας, ενώ ψηφίσματα και συλλυπητήριες ανακοινώσεις για το θάνατο του Μιχάλη Τριανταφύλλου εξέδωσαν φορείς της Πανεπιστημιακής κοινότητας.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΚΙΔΗΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου