ΤΟΠΙΚΑ

Φονικός καβγάς για κτηματικές διαφορές στη Ζαγορά

φονικός-καβγάς-για-κτηματικές-διαφορ-460417

Νεκρός μετά από άγριο ξυλοδαρμό ο 56χρονος Δημήτρης Καλιός – Συνελήφθησαν πατέρας και γιος για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως

Φονικός καβγάς για κτηματικές διαφορές στη Ζαγορά. Νεκρός ο 56χρονος Δημήτρης Καλιός, από τον Αγιο Γεώργιο Ζαγοράς. Με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως κατά συναυτουργία συνελήφθησαν δύο άτομα, πατέρας και γιος, 58 και 28 χρονών αντίστοιχα, επίσης κάτοικοι Ζαγοράς.

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Ολα ξεκίνησαν νωρίς το Σάββατο το μεσημέρι, όταν ο 56χρονος Δημήτρης Καλιός, συνεπλάκη με δύο συγχωριανούς του, πατέρα και γιο, σε διπλανό -από την κατοικία του- κτήμα για τα σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καβγάς δεν άργησε να χοντρύνει με το Δημήτρη Καλιό να επιτίθεται κατά του πατέρα με ένα κλαδευτήρι. Στο σημείο εκείνο παρενέβη σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά ο γιος του, επιτιθέμενος στον 56χρονο τον οποίο, σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας και άρχισε να χτυπά στο κεφάλι, τα πλευρά και τα πόδια.

Περίοικοι που είδαν το περιστατικό ειδοποίησαν το Αστυνομικό Τμήμα Ζαγοράς που έσπευσε στην περιοχή για να αντικρίσει τον 56χρονο αιμόφυρτο στο έδαφος να σφαδάζει από τους πόνους. Αμέσως μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, όμως πριν οι γιατροί προλάβουν να του προσφέρουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια, όπως λένε οι πληροφορίες, ο 56χρονος Δημήτρη Καλιός, άφησε την τελευταία του πνοή.

Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του, έχει ήδη διαταχθεί νεκροψία – νεκροτομή από τον ιατροδικαστή που θα γίνει πιθανότατα σήμερα ή το αργότερο αύριο Δευτέρα.

Οι δύο άνδρες, πατέρας και γιος συνελήφθησαν και αναμένεται σήμερα να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Βόλου με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 56χρονος Δημήτρης Καλιός που έχασε τη ζωή του, είχε μόλις αποφυλακιστεί πριν από 20 ημέρες με τον πρόσφατο νόμο Παρασκευόπουλου, έπειτα από 11 χρόνια ποινής που εξέτισε για το σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Η τραγική κατάληξη του συμβάντος έχει παγώσει την τοπική κοινωνία της Ζαγοράς καθώς κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως για κτηματικές διαφορές, χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή και δύο άνθρωποι αντιμετωπίζουν πλέον την κατηγορία της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως.

Προανάκριση για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί το Α.Τ. Ζαγοράς από κοινού με την Ασφάλεια Βόλου.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου