ΤΟΠΙΚΑ

Προς επαναλειτουργία το κάμπινγκ Χορευτού

προς-επαναλειτουργία-το-κάμπινγκ-χορ-667646

Μοχλός για την τουριστική ανάπτυξη του Δήμου Ζαγοράς – Μουρεσίου

Αποφασισμένη να αξιοποιήσει όλα τα πλεονεκτήματα, τις υποδομές και τα μέσα για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος, είναι η Δημοτική Αρχή Ζαγοράς – Μουρεσίου.

Στις άμεσες προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής είναι η επαναλειτουργία του κάμπινγκ Χορευτού, το οποίο εδώ και χρόνια παρέμενε ανεκμετάλλευτο.

«Για δεκαπέντε περίπου χρόνια το κάμπινγκ, που βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του Χορευτού, σε έκταση 18 περίπου στρεμμάτων με πλατάνια και σε κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, ήταν κλειστό», επισημαίνει ο Δήμαρχος Ζαγοράς – Μουρεσίου κ. Π. Κουτσάφτης.

Για τη νέα Δημοτική Αρχή, η αξιοποίηση του κάμπινγκ είναι μια ενέργεια με πολλαπλασιαστική δύναμη για τον τουρισμό του Δήμου.

«Η συγκεκριμένη έκταση, μετά από πολλές δικαστικές περιπέτειες και πολεοδομικά ζητήματα νομιμότητας, είναι πανέτοιμη να λειτουργήσει και πάλι ως κάμπινγκ και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την τουριστική ταυτότητα του Δήμου μας.

Στόχος μας, εξηγεί ο κ. Κουτσάφτης, είναι η λειτουργία του κάμπινγκ το προσεχές καλοκαίρι. Προχωρήσαμε έγκαιρα στις διαδικασίες αλλά και σε ορισμένες παρεμβάσεις στην υποδομή ώστε να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον επενδυτή.

Σύντομα θα είναι όλα έτοιμα για την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος και αισιοδοξούμε πως το κάμπινγκ, σύγχρονο και λειτουργικό, σε ένα μοναδικό σημείο του Πηλίου, στη σκιά υψηλών πλατάνων, θα ξεκινήσει τη λειτουργία του, με παράπλευρα οφέλη για το Χορευτό και γενικότερα την τουριστική κίνηση στο Δήμο μας και την ευρύτερη περιοχή».

ΑΝΤ. ΦΩΚΙΔΗΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου