ΤΟΠΙΚΑ

Συλλυπητήρια του Δημάρχου Βόλου για τους δύο πιλότους

συλλυπητήρια-του-δημάρχου-βόλου-για-τ-699956

Ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος εξέφρασε τα συλλυπητήρια του για το θάνατο των δύο Ελλήνων πιλότων κατά τη διάρκεια της χθεσινής συντριβής του F-16 της 111 Πτέρυγας Μάχης Ν. Αγχιάλου στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Διερμηνεύοντας την οδύνη όλων των πολιτών του Βόλου για τον τραγικό χαμό των δυο παλικαριών της Πολεμικής μας Αεροπορίας, σμηναγών Παναγιώτη Λάσκαρη, 35 ετών, και Αθανάσιο Ζάγκα, 31 ετών, που υπηρετούσαν στην111 Π. Μ της Νέας Αγχιάλου, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στις οικογένειες τους και στις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας.

Έπεσαν κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των υψηλών καθηκόντων τους και η προσφορά τους θα μείνει για πάντα χαραγμένη με χρυσά γράμματα στην Ιστορία της πατρίδας, αλλά και στη μνήμη μας

Τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις

Με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια, κατόπιν εισηγήσεως του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Μιχαήλ Κωσταράκου, κηρύσσεται τριήμερο στρατιωτικό πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, από σήμερα έως τις 29 Ιανουαρίου 2015, για το τραγικό γεγονός της 26ης Ιανουαρίου, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους δύο Αξιωματικοί (Ι) της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σχετικά άρθρα:

To ελληνικό F-16 έπεσε στο «χειρότερο δυνατό σημείο»

Πένθος στην ελληνική αεροπορία για τους δύο Σμηναγούς

Κατέπεσε F16 της 111ης πτέρυγας Μάχης Νέας Αγχιάλου

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου