ΕΞΟΔΟΣ

«Δάφνες, προδοσία και λευκή κλωστή»

δάφνες-προδοσία-και-λευκή-κλωστή-883481

Μεθαύριο Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, στις 19.00, οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Πλαστελίνη παρουσιάζουν το βιβλίο της Βολιώτισσας συγγραφέως Αρτέμιδος Παπανδρέου, με τίτλο «Δάφνες, προδοσία και λευκή κλωστή» στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Παρκ, στον Βόλο. Ομιλήτριες θα είναι η Χριστίνα – Μαρία Λαμπροπούλου, οικονομολόγος, αντιπρόεδρος του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου και η Δήμητρα Αλαμάνου – Καραγκούνη, πρόεδρος των Αποφοίτων Θηλέων Βόλου. Συντονίζει η Ροσσάνα Πώποτα.

Την εκδήλωση στηρίζουν: Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων Θηλέων Βόλου, ο 1ος Σοροπτιμιστικός Ομιλος Βόλου, ο Ελληνογαλλικός Σύνδεσμος Βόλου, ο Σοροπτιμιστικός Ομιλος Βόλου «Θέτις», ο Σύλλογος Αποφοίτων Ελληνογαλλικής Σχολής Βόλου «Αγιος Ιωσήφ», η Πολιτιστική Εστία Μικρασιατών Ν. Ιωνίας Μαγνησίας «ΙΩΝΕΣ», ενώ οι πρόεδροι των συλλόγων θα χαιρετήσουν την εκδήλωση.

Η Αρτεμις Παπανδρέου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Βόλο. Μετρά τρία μυθιστορήματα στο ενεργητικό της, που κυκλοφορούν με επιτυχία λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές για τη γραφή και τα μηνύματα που περνούν στους αναγνώστες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου