ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Λάμπρου αντί Ξάνθη στην προεδρία

λάμπρου-αντί-ξάνθη-στην-προεδρία-277891

Νέα εποχή με τον ίδιο στόχο, δηλαδή την επάνοδο της ομάδας εκεί όπου ανήκει, ξεκίνησε από χθες για τη Νίκη Βόλου με νέο πρόεδρο τον Βασίλη Λάμπρου αλλά και την ομάδα που μετά την «εξορία» χωρίς δική της ευθύνη φυσικά να επιστρέφει την Κυριακή στη φυσική της έδρα και να θέλει φυσικά και επιστροφή στις νίκες μετά την πρώτη απώλεια που είχε προχθές Τετάρτη στην Αγιά.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ενώ η ομάδα αγωνιστικά θα έχει άλλη μια προσθήκη, αυτή του Μπιτσάκου, όπως έγραψε από χθες ο «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ» και θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί σημειώθηκαν ανακατατάξεις στο Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Η σημαντικότερη από όλες είναι η αλλαγή στην κορυφή της ηγεσίας, καθώς ο Γιάννης Ξάνθης αποχώρησε από τον προεδρικό θώκο για να γίνει μέλος και τη θέση του ανέλαβε ο Βασίλης Λάμπρου.

Ως υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος, αλλά και Α’ αντιπρόεδρος επιλέχθηκε ο Στέλιος Βούλγαρης, ενώ η Φωτεινή Κοκκινάκη ορίστηκε ως Β’ αντιπρόεδρος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση : «Κατόπιν συνεδρίασης του Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Βόλου «Η Νίκη», πραγματοποιήθηκε ανασυγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου. Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος Δ.Σ.: Λάμπρου Βασίλειος

Α’ Αντιπρόεδρος (Τμήματος Ποδοσφαίρου): Βούλγαρης Στυλιανός

Β’ Αντιπρόεδρος (Τμημάτων πλην Ποδοσφαίρου): Κοκκινάκη Φωτεινή

Γενικός Γραμματέας: Φάτσης Στέργιος

Ειδικός Γραμματέας: Αρβανιτόπουλος Ιωάννης

Ταμίας: Μπλάνας Πέτρος

Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Τύπου: Γκόλιας Δημήτριος

Υπεύθυνος Λειτουργίας Γηπέδου: Παπαπορφυρίου Δημήτριος

Εφοροι Ποδοσφαίρου: Γκόλιας Δημήτριος, Λάμπρου Βασίλειος

Εφορος Καλαθοσφαίρισης Ανδρών: Μεϊκόπουλος Αλέξανδρος

Εφορος Καλαθοσφαίρισης Γυναικών: Μακρίδης Νικόλαος

Εφοροι Πετοσφαίρισης: Κολόζος Στυλιανός, Αρβανιτόπουλος Ιωάννης

Εφοροι Υδατοσφαίρισης: Τσαρνάς Κωνσταντίνος, Μπλάνας Πέτρος

Εφορος Αθλημάτων Πισίνας πλην Υδατοσφαίρισης: Παρασκευόπουλος Πέτρος

Εφορος Στίβου: Φάτσης Στέργιος

Εφορος Ρυθμικής Γυμναστικής και Εγκαταστάσεων: Κοκκινάκη Φωτεινή

Μέλη: Ξάνθης Ιωάννης, Μακρόπουλος Σταμάτιος».

Ο Βασίλης Λάμπρου που ήταν στο Δ.Σ., είναι 48 χρόνων, κατάγεται από το Αλιβέρι Εύβοιας όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών έργων, ενώ στη Μαγνησία αθλητικά ασχολήθηκε αρχικά στους Νέους Αθλητές και στη συνέχεια στους Μυρμιδόνες μαζί με το Στέλιο Βούλγαρη.

Μιλώντας στον «ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ» ο νέος πρόεδρος της Νίκης ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή γι’ αυτόν αυτή η θέση και ευχαρίστησε όλους όσοι τον επέλεξαν να ηγηθεί μιας ιστορικής ομάδας, ενώ στη συνέχεια ο Βασίλης Λάμπρου έστειλε το δικό του μήνυμα ενότητας με προσωπική του δήλωση που φιλοξενήθηκε στην ιστοσελίδα του συλλόγου.

Ππως αναφέρεται «Αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και ευθύνη η ανάληψη της Προεδρίας του Συλλόγου μας. Είναι ιστορική η συγκυρία, καθώς η ποδοσφαιρική ομάδα της Νίκης αναγεννιέται από τις στάχτες της, χάρη στις άοκνες προσπάθειες όλων ημών, οι οποίοι χωρίς να υπολογίζουμε χρήμα και κόπο βάλαμε τα θεμέλια για τη δημιουργία της νέας μεγάλης Νίκης. Από αυτή την προσπάθεια δεν μπορεί και δεν πρέπει να λείπει κανείς.

Η Ιδέα Νίκη Βόλου εδώ και 91 χρόνια υπάρχει χάρη στην αγάπη του κόσμου της. Γνωρίζοντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας να στηρίξουν όλα τα τμήματα της Ερασιτεχνικής, καθώς είμαστε το πρώτο Ερασιτεχνικό Σωματείο από άποψη ερασιτεχνών αθλητών και με πολλές επιτυχίες πανελληνίως σε αρκετά αθλήματα. Ολοι μαζί, ενωμένοι για το κοινό καλό που δεν είναι άλλο από την συνεχή παρουσία του Συλλόγου σε όλα τα επίπεδα, την ανάδειξη νέων αθλητών και τις επιτυχίες».

Εχει αγώνα

Την Κυριακή η Νίκη δίνει το πρώτο παιχνίδι στην έδρα της, στο γήπεδο «Π. Μαγουλάς» και συγκεκριμένα το μαγνησιώτικο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο. Οπως ενημέρωσε η ομάδα, θα λειτουργήσουν τρεις είσοδοι για τους φιλάθλους. Η είσοδος της σκεπαστής και η είσοδος από το πίσω μέρος του γηπέδου για τους φιλάθλους της Νίκης. Οι φίλαθλοι του Ρήγα Φεραίου θα παρακολουθήσουν το παιχνίδι από την κερκίδα επί της Μαιάνδρου. Η γενική είσοδος είναι 10 ευρώ. Το εισιτήριο για όσους δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας αλλά επιθυμούν να παρακολουθήσουν τον αγώνα από την κερκίδα των V.I.P. (στο κέντρο της σκεπαστής) καθορίζεται στα 20 ευρώ. Τα εκδοτήρια θα ανοίξουν στις 14:00. Παιδιά κάτω των 12 ετών θα εισέρχονται δωρεάν. Τα παιδιά που ανήκουν στις Ακαδημίες του Συλλόγου θα εισέλθουν στο γήπεδο (με τους προπονητές τους και ντυμένα με τις φόρμες τους) από την κερκίδα της Μαιάνδρου.

Πάτσης για εκκαθάριση

Το θέμα της εκκαθάρισης της ΠΑΕ επανήλθε από χθες με την επανεμφάνιση που έκανε ο Ανδρέας Πάτσης μιλώντας στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης Βόλου, Blue Star. Οπως ανέφερε περιμένει τον ερασιτέχνη να του προτείνει μέλη για τη στελέχωση του Δ.Σ. της ΠΑΕ ώστε να παρθεί απόφαση για την εκκαθάριση.

Στον BlueStar μίλησε και ο Α’ αντιπρόεδρος της Νίκης με αρμοδιότητα το ποδόσφαιρο κ. Στέλιος Βούλγαρης, ο οποίος έκανε κάλεσμα ενότητας. Αρχικά σχολίασε για την εκκαθάριση: «Θα γίνουν οι διαδικασίες της εκκαθάρισης όσα πιο γρήγορα γίνεται. Θα συνεχίσουμε και θα τελειώσουμε. Μέχρι την Τρίτη θα το περάσουμε το θέμα από το Δ.Σ.».

Στην επισήμανση ότι κ. Ξάνθης έχει παράπονα από την κριτική που του γίνεται από τη Μαιάνδρου, είπε: «Αν δεν υπήρχε ο κόσμος, η Νίκη δε θα υπήρχε, αυτός την κρατάει. Δεν το λέω για τα κέφια του κόσμου. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είχαμε ένα άτυχο αποτέλεσμα και προχωράμε για το ματς με τον Ρήγα την Κυριακή στην έδρα μας. Ολοι χρειάζονται στη Νίκη, και ο κ. Ξάνθης, και προχωράμε ενωμένοι. Πρέπει να δείξουμε τη δυναμική που έχουμε στο γήπεδό μας».

Νωρίτερα ο τέως πρόεδρος της Νίκης είχε αναφερθεί σε προσχεδιασμένο πλάνο ώστε να βγει από τη διοίκηση. «Παραμένουμε εγώ και ο κ. Μακρόπουλος στο διοικητικό συμβούλιο μέχρι νεοτέρας αλλά το ζητούμενο δεν είναι αυτό. Ολα ήταν προσχεδιασμένα, δεν έγιναν τυχαία. Ολοι αυτοί που τους επέβαλα εγώ, ξαφνικά διαπίστωσαν ότι εγώ δεν κάνω. Δεν γίνεται να κάνω το διακοσμητικό πρόεδρο, είμαι 60 ετών και όλος ο Βόλος ξέρει ποιος είμαι, δεν χρειάζονταν να είμαι πρόεδρος της Νίκης για να αναγνωριστώ είπε μεταξύ άλλων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου