ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισαν σε εμπειρίες

κέρδισαν-σε-εμπειρίες-310182

Τα κορίτσια της Νίκης Βόλου για την πρεμιέρα του Κυπέλλου στο Μπάσκετ

Την ήττα με 52-78 γνώρισε χθες η γυναικεία ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου από την Ολύμπια Λάρισας στο Κλειστό της Νέας Ιωνίας για την 1η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδος, όμως οι κυανόλευκες κέρδισαν σε εμπειρίες.

Ρεπορτάζ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΑΤΤΑΣ

Το έργο για τα κορίτσια του Γιάννη Στεργιόπουλου ήταν εξ’ αρχής δύσκολο, όμως οι κυανόλευκες πάλεψαν κόντρα σε μια πιο πλήρη ομάδα, θέλοντας να κερδίσουν σε εμπειρίες, ενόψει και του πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας και τα κατάφεραν.

Παρά τις απουσίες των Χαβαλέ, Μουρδουκούτα, Παρασχάκη και Μάντζου η Νίκη έπαιξε ελεύθερα και δίχως άγχος απέναντι στη Λαρισινή ομάδα, έχοντας ως πρώτη σκόρερ την Γιοβανάκη, η οποία πέτυχε 14 πόντους και την ακολούθησε η Γκίνο με 9 και 3 τρίποντα.

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο πρωτάθλημα και στη σημερινή κλήρωση με το πρώτο τζάμπολ να έχει προγραμματιστεί για τις 11 Οκτώβρη.

Νίκη Βόλου – Ολύμπια Λάρισας 52-78

Τα δεκάλεπτα: 11-26, 25-48, 40-64, 52-78

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Γεροκώστα 4, Μπράχου 8, Γκίνο 9(3), Ντέγκα 7(1), Πασσιά, Στρίγκου 2, Καρύδη, Κοπάνου 4, Γιοβανάκη 14 (2), Χρήστου 4.

ΟΛΥΜΠΙΑ (Αραμπατσάνη): Δεληγιάννη 21, Σουλιώτη 3, Κυριτσάκα 10 (1), Χαβαλέ 16, Κουτσουνούρη 17 (2), Καλλίδη 8, Δριστέλα 4.

Ο τεχνικός της Νίκης Βόλου κ. Γιάννης Στεργιόπουλος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, σχολίασε: «Είχαμε πει εξαρχής πως το παιχνίδι δεν θα πρέπει να θεωρείται χαμένο. Η δυναμική των δύο ομάδων είναι μεγάλη, αλλά αυτό δεν άγχωσε τις παίκτριές μου και πιστεύω πως έπαιξαν ελεύθερα απέναντι σε έναν αντίπαλο που θα χτυπήσει την άνοδο.

Αυτό που θέλαμε πιστεύω το κερδίσαμε, έστω κι αν βρίσκεται στο πλαίσιο εμπειριών».

Σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου

Η συνέχεια στις αναμετρήσεις Κυπέλλου θα δοθεί σήμερα Πέμπτη, μιας και ο Ολυμπιακός Βόλου θα φιλοξενήσει τον Αρη Θεσσαλονίκης. Τα κορίτσια του Μιχάλη Καπουρνιώτη θέλουν τη νίκη στην πρεμιέρα των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, με την αναμέτρηση να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Σήμερα, Πέμπτη 24/09

ΕΑΚ Βόλου (κ.θ.) 7.30μ.μ.

Ολυμπιακός Β. – Αρης Θ.

Ντόγκας – Χατζηχαρίσης (Τσιργούλας)

Κληρώνει και πάλι

Ο Ολυμπος Κορδελιού ανακοίνωσε την αποχώρησή του και από το πρωτάθλημα της Α2 Βορρά και η ΕΟΚ αποφάσισε την επανάληψη της κλήρωσης σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 12.00 στα γραφεία της Ε.Ο.Κ. (Κηφισίας 37, ΟΑΚΑ, Μαρούσι), ώστε να μειωθεί ο χρόνος λήξης του ανωτέρω πρωταθλήματος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου