ΚΑΡΔΙΤΣΑ

Διεθνής συνάντηση για την αειφορική διαχείριση λιβαδιών

διεθνής-συνάντηση-για-την-αειφορική-δ-854757

Σήμερα Πέμπτη και αύριο Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου διοργανώνεται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού (ΔΕΞΥΣ) του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στην Καρδίτσα διεθνής συνάντηση και εκπαιδευτικό σεμινάριο στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus.

Στη συνάντηση θα λάβουν μέρος ακαδημαϊκοί από τα Πανεπιστήμια του Camerino (Ιταλία), Babes Bolyai (Ρουμανία) και Fundacion Universidad Catolica de Valencia San Vicente Martir (Ισπανία).

Σκοπός της συνάντησης είναι η διοργάνωση επιστημονικών διαλέξεων στην εκπαίδευση και αποτίμηση κατευθυντήρων γραμμών στη μεθοδολογία της συμμετοχικής διαχείρισης των λιβαδιών, καθώς και η παρουσίαση εκπαιδευτικών εργαλείων για τη αειφορική διαχείριση των λιβαδιών.

Οι διαλέξεις απευθύνονται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος ΔΕΞΥΣ, οι οποίοι συγκροτούν την Πράσινη Ομάδα (Green Team) και προεπιλέχτηκαν κατά την έναρξη του έργου (Ιούνιος 2022). Στην Πράσινη Ομάδα συμμετέχουν και άτομα έχοντα ενδιαφέροντα για τη διαχείριση των λιβαδιών (stakeholders).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου