ΕΛΛΑΔΑ

Μεσσηνία: Κατολίσθηση & κυκλοφοριακό χάος στην παλιά εθνική οδό στο ρεύμα προς Ταϋγετο

μεσσηνία-κατολίσθηση-κυκλοφοριακό-897942

Η κατολίσθηση προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στη Μεσσηνία στην παλιά εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης, στο ρεύμα προς Ταϋγετο…

Οδηγοί να βγαίνουν από τα αυτοκίνητά τους, στη Μεσσηνία, για να καθαρίσουν το δρόμο. Ακινητοποιημένα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ένα μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και ο φόβος στο σημείο να είναι διάχυτος. Η κατολίσθηση στο ρεύμα προς Ταϋγετο δημιούργησε σοβαρά προβλήματα με τους αστυνομικούς και τα αρμόδια συνεργεία να σπεύδουν στο σημείο, σε μια προσπάθεια να αποκαταστήσουν την τάξη.

Βράχια, πέτρες και χώματα έπεσαν το πρωί στην παλιά ε.ο. Καλαμάτας – Σπάρτης με αποτέλεσμα να κλείσει το ένα ρεύμα κυκλοφορίας προς Ταΰγετο. Το σημείο της κατολίσθησης είναι μετά την Καρβελέικη γέφυρα στο Διπόταμο, και στο σημείο αναμένεται να σπεύσουν μηχανήματα της ΠΕ Μεσσηνίας για να καθαρίσουν το δρόμο.

Να σημειωθεί οτι το σημείο αυτό είναι “γυμνό” από πλέγματα, και βρίσκεται λίγο μετά τα πλέγματα ασφαλείας που έχουν μπει. Οι τελευταίες βροχοπτώσεις φαίνεται οτι προκάλεσαν την κατολίσθηση, καθώς η περιοχή της Αλαγονίας και γενικότερα του Ταΰγέτου στη Μεσσηνία έχει δεχτεί τα τελευταία 24ωρα μεγάλο όγκο νερού.

Η κατολίσθηση συνέβη το πρωί της Κυριακής, ενώ ευτυχώς δεν περνούσε εκείνη την ώρα κάποιο όχημα, καθώς την Κυριακή συνηθίζει πολύς κόσμος να ανεβαίνει στο βουνό.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, προς στιγμήν δημιουργήθηκε ουρά αυτοκινήτων που ανέβαιναν προς Ταΰγετο. Συνιστάται στους οδηγούς να είναι προσεκτικοί.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου