ΕΛΛΑΔΑ

Χίος: Βίντεο ντοκουμέντο με τη στιγμή που υδροστρόβιλος σαρώνει περιοχή στο Βροντάδο

χίος-βίντεο-ντοκουμέντο-με-τη-στιγμή-π-897955

Ο υδροστρόβιλος καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας. Η Χίος κάνει τον απολογισμό της καταστροφής στο Βροντάδο…

Ο υδροστρόβιλος προκάλεσε ζημιές σε στεριά και θάλασσα. Λίγα δευτερόλεπτα ήταν αρκετά με την καταμέτρηση των ζημιών να συνεχίζεται. Βάρκες που ήταν στη στεριά μετακινήθηκαν, άλλες που ήταν μέσα στη θάλασσα αναποδογύρισαν, ενώ σοβαρές ζημιές υπέστησαν οι παραδοσιακοί μύλοι στο Βροντάδο της Χίου. Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σημείο λιμενικοί που διέκοψαν την κυκλοφορία για λόγους ασφαλείας.

Ένας μικρής έκτασης υδροστρόβιλος, στις 10:40 το πρωί της Κυριακής ήταν αρκετός προκειμένου να προξενήσει σημαντικές ζημιές στην περιοχή των τριών μύλων του Βροντάδου στη Χίο.

Ο υδροστρόβιλος, στα λίγα δευτερόλεπτα που διήρκησε κατάφερε να καταστρέψει ένα από τα παραδοσιακά μυλαράκια που είχαν επισκευαστεί ενώ προκάλεσε ζημιές σε βάρκες που βρίσκονταν στη στεριά.

Χαρακτηριστικό της έντασής του είναι το γεγονός ότι κατάφερε να αναποδογυρίσει μεγάλους κάδους απορριμμάτων και να τους πετάξει αρκετά μέτρα μακρύτερα από το σημείο όπου βρίσκονταν.

Στις επόμενες εικόνες βλέπουμε τα όσα άφησε πίσω ο υδροστρόβιλος με τα συνεργεία του δήμου, να προσπαθού να επαναφέρουν την τάξη στην περιοχή.

Πηγή: politischios.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου