ΕΛΛΑΔΑ

Κατέθεσε ο Μάνος Δασκαλάκης για την Μαλένα και την Ίριδα – Τι είπε για την Ρούλα Πισπιρίγκου

κατέθεσε-ο-μάνος-δασκαλάκης-για-την-μα-860621

Μυστικά κατέθεσε στην ανακρίτρια πριν από λίγες ημέρες ο Μάνος Δασκαλάκης για την υπόθεση της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1, ο Μάνος Δασκαλάκης έδωσε κατάθεση για τον θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι είπε πως πλέον δεν έχει καμία σχέση και επαφή με την Ρούλα Πισπιρίγκου, ενώ δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής υποστηρίζοντας δηλ. το κατηγορητήριο εναντίον της 33χρονης.

Ανάμεσα σε άλλα ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να είπε ότι είχε την αίσθηση ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν μια καλή μητέρα και περιέγραψε τι είδε εκείνος στην περίπτωση της Ίριδας και της Μαλένας.

Η δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής έχει ιδιαίτερη σημασία δεδομένου ότι στην περίπτωση της Μαλένας είχε εκφράσει αρχικά αμφιβολίες για το εάν είναι θύμα εγκληματικής ενέργειας, δεδομένου ότι ήταν άρρωστη.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Δασκαλάκης ζήτησε να διαλευκανθεί η υπόθεση για να μάθει «ποιος τού σκότωσε τα παιδιά» όπως χαρακτηριστικά φέρεται να είπε.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, η οποία ήταν εκείνη που βρήκε τη μικρή Ίριδα νεκρή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου