ΕΛΛΑΔΑ

Προκάλεσε επεισόδιο στις φυλακές Δομοκού o Λαγός

προκάλεσε-επεισόδιο-στις-φυλακές-δομ-205640

Επεισόδιο προκάλεσε κατά τη διάρκεια ελέγχου του κελιού του στις φυλακές Δομοκού ο πρώην Χρυσαυγίτης και καταδικασμένος για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, Γιάννης Λαγός.

Αναλυτικότερα, το επεισόδιο έγινε κατά τον έλεγχο του κελιού του από σωφρονιστικούς υπαλλήλους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Alpha, ο πρώην Χρυσαυγίτης μπήκε μπροστά στην μεταλλική πόρτα του κελιού του και δεν επέτρεπε για αρκετή ώρα στους σωφρονιστικούς υπαλλήλους να μπουν και να πραγματοποιήσουν τον έλεγχο.

Έγιναν διαπραγματεύσεις

Χρειάστηκε πολλή ώρα και μεγάλης διάρκειας διαπραγματεύσεις, για να καταφέρουν οι υπάλληλοι της φυλακής να πείσουν τον πρώην Χρυσαυγίτη να κάνει στην άκρη και να πραγματοποιηθεί κανονικά ο έλεγχος.

Αποτέλεσμα της στάσης του, ήταν να περάσει από τον πειθαρχικό έλεγχο της φυλακής.

Η υπηρεσία του καταστήματος κράτησης Δομοκού, αποφάσισε να του επιβάλει την ποινή της στέρησης της εργασίας εντός των τειχών για ένα χρόνο.

Έτσι, ο Λαγός θα στερηθεί την ευεργετική διάταξη της εργασίας και άρα θα παραταθεί η ποινή που θα εκτίσει, καθώς κάθε ημέρα εργασίας στις φυλακές προσμετράται ως δύο για την ολοκλήρωση της ποινής του φυλακισμένου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Λαγός εργαζόταν στη βιβλιοθήκη των φυλακών Δομοκού μέχρι τώρα.

in.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου