ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Θεσσαλονίκη: Ποδοσφαιριστής έστειλε αντίπαλό του στο νοσοκομείο

θεσσαλονίκη-ποδοσφαιριστής-έστειλε-305786

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Β΄ κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας, καθώς η πρώτη αγωνιστική στιγματίστηκε από ένα άσχημο γεγονός.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ένας ποδοσφαιριστής τραυματίστηκε όταν δέχθηκε κεφαλιά εν ψυχρώ από αντίπαλό του, με συνέπεια να διακομιστεί επειγόντως στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στον αγώνα της του τέταρτου ομίλου ανάμεσα στην ΑΕ Μαρτίου και τον ΓΣ Φοίνικα που διεξήχθη στο γήπεδο της Μίκρας και έληξε ισόπαλος 2-2.

Αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κ. Παπαγγελή, ο ποδοσφαιριστής του ΓΣ Φοίνικα Νίκος Πατσιώλας κατευθύνθηκε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους εναντίον του ποδοσφαιριστή της ΑΕ Μαρτίου Βασιλάκο και τον χτύπησε με κεφαλιά μπροστά στα μάτια των υπολοίπων ποδοσφαιριστών και παραγόντων.

Ακολούθησε γενική σύρραξη η οποία εκτονώθηκε λίγο αργότερα, καθώς έπρεπε με κάθε τρόπο να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες στον τραυματισμένο ποδοσφαιριστή ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο.

Με πληροφορίες από το thestival.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου