Από την Πόλη... στην πόλη μας

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-07, 19:47:10
Από την Πόλη... στην πόλη μας

Μία περιδιάβαση από το σκοτάδι στο φως, από την απελπισία στην ελπίδα, από τον θρήνο του πένθους στον ύμνο της ζωής, αποτελεί η μουσική παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα «Από την Πόλη… στην πόλη μας», που διοργανώνεται από τους φορείς της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος και Αλμυρού, «Μαγνήτων Κιβωτός, για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος», και την παραδοσιακή Χορωδία του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού «Όσιος Ιωάννης ο Κουκουζέλης» την ερχόμενη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 20.30 στο θερινό Δημοτικό Θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη». Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν για τα συσσίτια απόρων της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος.

Στην παράσταση θα συμμετέχουν Βολιώτες δημιουργοί και καλλιτέχνες, για αυτό και θεωρείται σύμφωνα με τους συνδιοργανωτές ιδιαίτερα σημαντική η συμμετοχή της Ορχήστρας «ΙΩΝΙΑ», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νεκτάριου Δεμελή και της Ορχήστρας «ΡΥΘΜΟΣ», υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Νίκου Χιώτογλου.

Θα εμφανιστούν οι Βολιώτες τραγουδιστές Βαρελά Ελεάννα, Γακιόπουλος Δημήτριος, Ζεμπίλας Κώστας, Κούντριας Ιωάννης, Ματζίλης Νίκος, και οι αδελφοί Χρήστος και Ιορδάνης Παπάζογλου.

Εκτός από το μουσικό μέρος στην εκδήλωση θα εμφανιστούν τα χορευτικά συγκροτήματα του Αθλητικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Αγχιάλου «Η Νέα Αγχίαλος», του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Γεωργίου Βόλου, του Συλλόγου «Χοροστέκι Ε.Δ.Ρ.Α.Μ.Ε.» και το Χορευτικό σύνολο της Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού «Η Δημητριάς».

Τα κείμενα που θα ακουστούν και την ευθύνη της παρουσίασης θα έχει ο Αρχιμανδρίτης Δαμασκηνός Κιαμέτης, πρωτοσύγκελος της Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού, ενώ τη συνολική ευθύνη και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει ο χοράρχης της παραδοσιακής χορωδίας του Συνδέσμου Ιεροψαλτών Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού, Δημήτριος Ανδρ. Χατζηγεωργίου.

 Εισιτήρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν από όλους τους ιερούς ναούς και το Βιβλιοπωλείο «Λύχνος» (Κ. Καρτάλη 160), της Ιεράς Μητρόπολης, στη συμβολική τιμή των 6€.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
5
=