Εκδηλώσεις στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-17, 18:52:02
Εκδηλώσεις στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου

Εκδηλώσεις διοργανώνονται στο Μουσείο Ελιάς και Λαδιού Πηλίου το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων και την Ημέρα Πολιτισμού. Συγκεκριμένα, το Μουσείο διοργανώνει ξεναγήσεις, με ελεύθερη συμμετοχή, στο ανακαινισμένο Μουσείο και  στον Σταθμό της Άνω Γατζέας, το  Σάββατο 20 και  Κυριακή 21 Μαΐου, 10:30 το πρωί, 12:30 το μεσημέρι και 15:30.

Επίσης διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο δημιουργικής γραφής, με αφορμή την φωτογραφική έκθεση της Μαρίας Στέφωση «Κ. Π. Καβάφης… αβέβαιες μνήμες», υπό την καθοδήγηση του φιλολόγου – συγγραφέα Διονύση Λεϊμoνή, το Σάββατο 20 Μαΐου στις  12:30. Ελεύθερη συμμετοχή, αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος, απαιτείται προεγγραφή.

Στο πλαίσιο της μέρας μουσείων εντάσσεται επίσης σεμινάριο κατασκευής παραδοσιακού σαπουνιού, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Μαΐου, στις 6:00 το απόγευμα. Το δικαίωμα συμμετοχής είναι 5 ευρώ, ο αριθμός συμμετεχόντων περιορισμένος, ενώ απαιτείται προεγγραφή. Τα υλικά για την παρασκευή θα διατεθούν από το μουσείο, στην τιμή περιλαμβάνεται και σαπουνάκι που θα παρασκευαστεί στο σεμινάριο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στο mouseioelias@gmail.com γράφοντας το όνομά και το τηλέφωνό τους και την εκδήλωση που ενδιαφέρονται, μέχρι μεθαύριο  Πέμπτη 18 Μαΐου.

ΙΝΦΟ. Οδηγίες πρόσβασης στο μουσείο: Οδικώς μέχρι την εκκλησία στην Άνω Γατζέα και μετά με το καλντερίμι προς τον Σταθμό. Με το Τρενάκι 10:00 η ώρα από τα Άνω Λεχώνια με επιστροφή στις 15:30 από τη Γατζέα.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=