Επετειακό πάρτι της «Αθέμιτος»

Τελευταία ενημέρωση: 2017-05-02, 11:02:26
Επετειακό πάρτι της «Αθέμιτος»

Η ‘Θεατρική Σκηνή Δικηγόρων Βόλου και Συνεργαζομένων – ΑΘΕΜΙΤΟΣ’, έγραψε ήδη μια μικρή ιστορία, μέσα στη νεώτερη ιστορία της πόλης.

  Εμφανίστηκε για πρώτη φορά αρχές Μαϊου 1997, στην Παλιά Ηλεκτρική και από τότε πραγματοποίησε συνολικά 21 παραγωγές, συμπληρώνοντας 20 χρόνια ζωής!

  Για τον λόγο αυτό, πραγματοποιεί επετειακό Πάρτυ, την Παρασκευή 5 Μαΐου, στο κλαμπ ‘Τούτ’ στα Παλιά (Αλμυρού και Παπακυριαζή), ώρα 9.30΄μ.μ. και προσκαλεί για χορό, αναμνήσεις και χάπενινγκς όλους τους φίλους της και τους θεατρόφιλους.

  Επίσης την Τετάρτη 10 Μαΐου, στην Παλιά Ηλεκτρική, στις 8.30΄ μ.μ., θα πραγματοποιηθεί αφιερωματική εκδήλωση, με προβολή σύντομων αποσπασμάτων από παραστάσεις, έκθεση αφίσας,  προγράμματος και φωτογραφίας, καλλιτεχνικό πρόγραμμα κι άλλες εκπλήξεις. Θα τιμήσει, τέλος, τους διατελέσαντες αυτά τα χρόνια Προέδρους του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, που στήριξαν και ενίσχυσαν την προσπάθεια και άλλους διακεκριμένους καλλιτέχνες-συνεργάτες.

  74 άνθρωποι συνολικά ‘πάτησαν σανίδι’ έλαβαν μέρος, έστω σε μία παράσταση και άλλοι 106 ασχολήθηκαν με τα σκηνικά, φροντιστήριο, αφίσα, φωτογραφία, κατασκευές, ρούχα, φωτισμούς, μουσική, ηχογραφήσεις και δεκάδες άλλες αναγκαίες δράσεις, που απαιτούνται για μια θεατρική παραγωγή. Κάποιοι απ’ αυτούς τους τελευταίους χορήγησαν ή δάνεισαν ρούχα, αντικείμενα και άλλα.

  Είναι όλοι τους προσκεκλημένοι για να τους ευχαριστήσουν για το πολύτιμο λιθαράκι τους που εναπόθεσαν στην παράγκα τους.

  Ειρήσθω εν παρόδω, η παρέα τους ετοιμάζει ένα νέο πρότζεκτ σε πολύγλωσση έκφραση και πολύμορφη θεατρική μορφή και πρωτότυπη μουσική του Σουλτάνη Γρηγόρη, με τίτλο ‘Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ’ βασισμένο πάνω στην παραλογή ‘Του νεκρού αδελφού’ (απ’ όπου και η φωτό). Θα παρουσιαστεί αρχικά στη 5η Γιορτή Πολυγλωσσίας που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης, στο τέλος Μαΐου και θα συνεχίσει το ταξίδι του ελπίζουν μακριά μέσα στο χώρο και το χρόνο.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=