ΔΙΕΘΝΗ

«H πιο ωραία της Βουλής» σε… καυτό βίντεο πορνό

h-πιο-ωραία-της-βουλής-σε-καυτό-βίντ-33316
Αλλη μία βουλευτής του Σίλβιο Μπερλουσκόνι έρχεται να αναστατώσει την Ιταλία, με ένα καυτό βίντεο που έχει κάνει τον γύρο του Διαδικτύου. Ο λόγος για το πρώην μέλος του ιταλικού κοινοβουλίου Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο, η οποία μπορεί να ήταν γνωστή για την αγάπη της για την υποκριτική και το θέατρο, όμως κανείς δεν γνώριζε μέχρι χθες ότι έχει πρωταγωνιστήσει και σε ταινία πορνό μικρού μήκους!

Την αποκάλυψη έκανε η ανατρεπτική σελίδα Dagospia του Ρομπέρτο Νταγκοστίνο, ο οποίος φημίζεται για τις πικάντικες αποκαλύψεις που κάνει κατά καιρούς. «Αν το αντίο στην πολιτική από τη Νικόλ Μινέτι σας θλίβει, μη φοβάστε: υπάρχει το παρελθόν της εκρηκτικής Φιορέλα Τσεκάτσι Ρουμπίνο, το οποίο δεν πεθαίνει ποτέ», με αυτά τα λόγια ο Νταγκοστίνο ξεκίνησε την καυτή αποκάλυψη.

Στην ερωτική ταινία διάρκειας 18 λεπτών του μάστερ του είδους Τίντο Μπρας με τίτλο τα αρχικά «S.C.T.M.V.», που σημαίνουν «Είμαι όπως εσύ με θέλεις», η 47χρονη κοκκινομάλλα πρώην βουλευτής εμφανίζεται χωρίς… παρτενέρ και ακολουθεί σαδομαζοχιστικές πρακτικές δεμένη με αλυσίδα στον λαιμό και γλείφοντας γάλα από ένα πιάτο πεσμένη στο πάτωμα.

Η σκηνή εκτυλίσσεται μέσα σε ένα μπάνιο με λευκά πλακάκια και χαμηλό φωτισμό, με την πρωταγωνίστρια να φοράει αρχικά μια λευκή πουκαμίσα. Μία κάμερα ακολουθεί τη φλογερή ηθοποιό, καθώς εκείνη αυτοϊκανοποιείται μπροστά σε έναν καθρέφτη -την ώρα που σε voice over ακούγονται στα Ισπανικά φράσεις, όπως «te quiero» (σε θέλω) και «muy caliente» (πολύ καυτό)- για να πέσει τελικά εξαντλημένη στα βρεγμένα πλακάκια.

 Η πρώην βουλευτής είχε πολιτευτεί στο πλευρό του Μπερλουσκόνι πρώτα με το Forza Italia και μετά με τον Λαό της Ελευθερίας

Η πρώην βουλευτής είχε πολιτευτεί στο πλευρό του Μπερλουσκόνι πρώτα με το Forza Italia και μετά με τον Λαό της Ελευθερίας

Η πρώην βουλευτής, πρώτα με το Forza Italia και μετά με τον Λαό της Ελευθερίας, ήταν γνωστή ως «η πιο ωραία της Βουλής». Πριν από την ενασχόλησή της με την πολιτική, η Ρουμπίνο είχε εργαστεί για πολλά χρόνια στο θέατρο (μεταξύ του 1992 και του 2005), το οποίο είχε χαρακτηρίσει μάλιστα ως τον «μόνο λόγο ύπαρξής της», παίζοντας έργα ακόμα και του Ουίλιαμ Σαίξπηρ και του Λουίτζι Πιραντέλο.

Κανείς δεν γνωρίζει αν το πλήρες… βιογραφικό της Ρουμπίνο ήταν γνωστό στον Καβαλιέρε, όταν την επέλεξε για υποψήφια με το κόμμα του, όμως ήταν προφανή τα προσόντα της Ιταλίδας καλλονής, τα οποία αποκλείεται να πέρασαν απαρατήρητα από τον πρώην πρωθυπουργό.

ethnos.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου