ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

Χορός και τραγούδι στο Βελεστίνο

χορός-και-τραγούδι-στο-βελεστίνο-309409

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Αθλητικό Σύλλογο «Ρήγας Φεραίος» σε συνεργασία με το Νομικό Πρόσωπο του δήμου, την Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2017, η ανοικτή μουσικοχορευτική εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός κάθε έτος, κατά την διάρκεια της εμποροπανήγυρις του Βελεστίνου. Η προσέλευση του κόσμου στην εκδήλωση στην οποία ήταν χορηγός ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Το παρών έδωσε πλήθος κόσμου και φίλων του ιστορικού συλλόγου, αφού ο συνολικός αριθμός των 1.800 καθισμάτων που είχε μεριμνήσει η διοίκηση για το σκοπό αυτό, υπερκαλύφτηκε.

Η μουσικοχορευτική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βελεστίνου και την τίμησαν με την παρουσία τους οι αιδεσιμότατοι πατήρ Αθανάσιος Τράικος και πατήρ Θεοφάνης Μανούρας, ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου κ. Δημήτριος Νασίκας, η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος, η πρώην βουλευτής κ. Ζέτα Μακρή και ο πολιτευτής κ. Σάκης Κοκκίνης, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός Σύμβουλος Αργύρης Κοπάνας, ο περιφερειακός Σύμβουλος Αθανάσιος Λιούπης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ρήγα Φεραίου Τριαντάφυλλος Παπαϊωάννου, οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πρίντζος και Σταύρος Χατζής, η πρόεδρος του Δημοτικού Νομικού Προσώπου Βασιλική Παπανικολάου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βελεστίνου Γεώργιος Παπατόλιας και Χρήστος Κολοκοτρώνης, αντίστοιχα, ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΘ Δημήτριος Βελάνης, ο διοικητής του 304 ΠΕΒ Γεώργιος Ουρουμίδης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Κορώνας, Τριαντ. Γκογκινούδης, Αθανάσιος Βλάχος, Δημήτριος Παλληκάρης, Ευ. Γιαννακός, Αθ. Μπατζιάκας, Αρετή Πρίντζου και Μιχ. Κουσκουρίδας, η πρώην δήμαρχος Ελένη Λαΐτσου και πολλοί εκπρόσωποι πολιτιστικών και αθλητικών φορέων του Ν. Μαγνησίας.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν τα χορευτικά συγκροτήματα του Συλλόγου Περιβολιωτών Μαγνησίας, της Πολιτιστικής Εστίας Μικρασιατών & Ποντίων Βελεστίνου και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αθανασίου Βελεστίνου, που έκλεψαν τις εντυπώσεις και πραγματικά έδωσαν ιδιαίτερο χρώμα, ύφος και διάθεση στους παρευρισκομένους, υπό τους ήχους της δημοτικής ορχήστρας του δεξιοτέχνη κλαρινίστα και γνωστού στο πανελλήνιο Νίκου Φιλιππίδη, του μαέστρου των Γρεβενών Σάκη Φασούλα (βιολί), τους οποίους συνόδευσαν στο τραγούδι οι αυθεντικές φωνές του Παναγιώτη Ζωσιμά και της Λευκοθέας Φιλιππίδη.

Φυσικά από τη μουσικοχορευτική εκδήλωση δεν θα μπορούσε να λείψει το ωραίο φαγητό, σουβλάκια, λουκάνικα και μεγάλη ποικιλία ποτών και αναψυκτικών, ενώ όλοι οι παρευρισκόμενοι χόρεψαν με την «ψυχή» τους υπό τους ήχους της μουσικής.

Το διοικητικό συμβούλιο του Αθλητικού Συλλόγου «Ρήγας Φεραίος» ευχαριστεί δημόσια τον κόσμο που τίμησε με την παρουσία του αυτήν τη μεγάλη μουσικοχορευτική εκδήλωση, η οποία πλέον έχει γίνει θεσμός για την κωμόπολη του Βελεστίνου, συμβάλλοντας έτσι στο να πραγματοποιηθεί ένα γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες.

Επίσης, ευχαριστεί και συγχαίρει τους προαναφερθέντες Συλλόγους για την εξαιρετική παρουσία και εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων, συμβάλλοντας, έτσι, στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Επιπροσθέτως, ο αθλητικός Σύλλογος απευθύνει ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στους χορηγούς επικοινωνίας της εκδήλωσης, τα καταστήματα, τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής του Βελεστίνου, και όχι μόνον, για τη βοήθειά τους, που σε ιδιαίτερα χαλεπούς καιρούς και έντονης οικονομικής δυσπραγίας προσέφεραν απλόχερα τα δώρα τους για την πλούσια λαχειοφόρο αγορά.

Τέλος, το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου επιθυμεί να ευχαριστήσει ιδιαίτερα την κ. Μαρία Μπασμπανέλου, η οποία αφιλοκερδώς και με μεγάλη προθυμία παραχώρησε στην ομάδα τις ψησταριές ιδιοκτησίας του εκλιπόντος αδερφού της, Μιχαήλ Μπασμπανέλου. Προς τιμή της μνήμης του, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Αθλητικού Συλλόγου, ο εκλιπών, εν ζωή τις χρησιμοποιούσε προσωπικά στο παζάρι του Βελεστίνου.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, η ανακοίνωση των τυχερών αριθμών της λαχειοφόρου αγοράς που θα κερδίσουν τα δώρα, θα γίνει μέσω του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου