ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Μόλις χώρισα», απόψε στον Βόλο

μόλις-χώρισα-απόψε-στον-βόλο-801585

Μια από τις μεγαλύτερες θεατρικές επιτυχίες των τελευταίων ετών, η παράσταση «Μόλις χώρισα» παρουσιάζεται σήμερα Τρίτη 10 Ιουλίου στις 21.30 στο θερινό δημοτικό θέατρο Βόλου «Μελίνα Μερκούρη».

Το έργο του Βασίλη Μυριανθόπουλου και Βαγγέλη Χατζηνικολάου που αγάπησαν το κοινό και οι κριτικοί, περιοδεύει για πρώτη φορά σε όλη την Ελλάδα, σε σκηνοθεσία του Βασίλη Μυριανθόπουλου, σε μια νέα μοναδική εκδοχή, που ενθουσιάζει το θεατρόφιλο κοινό.

Το «Μόλις χώρισα» επανέρχεται πιο δυναμικό από ποτέ στην επικαιρότητά του σήμερα, για να μας παρασύρει με τη δυνατή μουσική του, τις σπαρταριστές ατάκες και τους ευρηματικούς χαρακτήρες του. Ένα ξέφρενο πάρτι κι ένας χωρισμός θα σημαδέψουν το θεατρικό καλοκαίρι και οι θεατές θα συμμετάσχουν στο πιο in birthday party της φετινής σεζόν.

Η Τζόυς Ευείδη, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ο Κώστας Κάππας, η Θωμαϊς Ανδρούτσου, η Μαρία Κωνσταντάκη, ο Τριπόδης Χρήστος, η Ελίνα Μάλαμα, o Δημήτρης Ζωγραφάκης, ο Ανδρέας Βούλγαρης και ο Στρατής Νταλαγιώργος αποτελούν το τέλειο guest list για το πάρτι της χρονιάς, με γνωστά τραγούδια, όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει και γενέθλια, όπως δεν τα έχουμε ξαναδεί. Ηθοποιοί και θεατές τραγουδούν, γελούν και χορεύουν όλοι μαζί, αντιστέκονται στην καθημερινότητα που ζούμε και αποδεικνύουν ότι η ζωή έχει χρώμα και ο χωρισμός θέλει καλοπέραση.

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Βασίλης Μυριανθόπουλος, τα σκηνικά ο Βαλεντίνο Βαλάσης, τους φωτισμούς ο Βλάσσης Θεοδωρίδης και ενδυματολόγος είναι η Σοφία Δριστέλα.

Πρωταγωνιστούν Τζόυς Ευείδη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Κώστας Κάππας, Θωμαϊς Ανδρούτσου, Μαρία Κωνσταντάκη, Τριπόδης Χρήστος, Ελίνα Μάλαμα, Δημήτρης Ζωγραφάκης, Ανδρέας Βούλγαρης, Στρατής Νταλαγιώργος.

Η τιμή εισιτηρίου είναι 12 ευρώ και η προπώληση πραγματοποιείται στο βιβλιοπωλείο «Το κλου», Αντωνοπούλου 13 – Ιάσονος, τηλέφωνο 2421032797 και στο καπνοπωλείο «Γνήσιον», Τ. Οικονομάκη 41 – Σπυρίδη, τηλέφωνο 2421214024.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου