ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Πλούσιες καλοκαιρινές εκδηλώσεις μέχρι το τέλος Αυγούστου στις Μηλιές

πλούσιες-καλοκαιρινές-εκδηλώσεις-μέ-367757

Ενα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικών εκδηλώσεων με τον τίτλο «ΦΙΛΙΠΠΙΔΕΙΑ 2017» οργανώνει και φέτος ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλεών «Γρ. Κωνσταντάς», όπως κάθε καλοκαίρι, στη μνήμη του Μηλιώτη δασκάλου του γένους Δανιήλ Φιλιππίδη.

Σήμερα Κυριακή 6 Αυγούστου στις 9μ.μ. στο προαύλιο του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών, παρουσιάζεται ο «Φον Ποντικάκης», κουκλοθέατρο και θέατρο από την παιδική σκηνή «Ονειροβάτες».

Την Τετάρτη 9 Αυγούστου στις 10μ.μ. διοργανώνεται χορευτική βραδιά στην παραλία Κορόπης, μπροστά απ’ το εστιατόριο «Η Κάδη» με rock n roll, latin, 60S, έντεχνα και επιλεγμένα λαϊκά με τους Red wine band. Συμμετέχει η Nina Van Slogteren.

Την Πέμπτη 10 Αυγούστου στις 8.30μ.μ. στο προαύλιο του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνας Μηλεών θα ακουστούν παραμύθια για μικρούς και μεγάλους. Αφήγηση – τραγούδι Μάρω Αισώπου.

Την Παρασκευή 11 Αυγούστου στις 9.30μ.μ. στην πλατεία Μηλεών διοργανώνεται 17η Συνάντηση χορευτικών ομάδων – παραδοσιακό πανηγύρι. Συμμετέχουν τα χορευτικά των πολιτιστικών συλλόγων Μηλεών, Άνω Λεχωνίων, Νεοχωρίου και η παραδοσιακή ορχήστρα των Σταύρου Κουσκουρίδα (κλαρίνο)και Άρη Ντίνα (λαούτο- φωνή).

Το Σάββατο 12 Αυγούστου στις 8.30μ.μ. εγκαινιάζεται στο Ευδόξειο Πνευματικό Κέντρο Μηλεών η έκθεση ζωγραφικής της Έλλης Ζαμπέτογλου. Ώρες λειτουργίας 7.00 – 9.00 το απόγευμα έως 19 Αυγούστου.

Την Πέμπτη 17 Αυγούστου στις 8.30μ.μ. στην αίθουσα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών διοργανώνεται η παρουσίαση του βιβλίου του πατέρα Θεμιστοκλή Μουρτζανού «Γρηγόριος Κωνσταντάς, ένας λόγιος συζητά με το διαφωτισμό και την παράδοση».

Την Παρασκευή 18 Αυγούστου στις 9.30μ.μ. στην πλατεία Μηλεών, διοργανώνεται μουσικοχορευτική βραδιά με την ορχήστρα «Ραψωδία». Ένα τετράωρο πρόγραμμα με σμυρναίικα, ρεμπέτικα και νησιώτικα τραγούδια.

Το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 8.30μ.μ. στην αίθουσα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Μηλεών διοργανώνεται ποιητική βραδιά με μουσική από τους εκπαιδευτικούς – ποιητές Χρήστο Αναγνωστόπουλο, Άγγελο Καλογερόπουλο και Σπύρο Γεωργίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου