ΤΟΠΙΚΑ

Νέος πρόεδρος στο Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου

νέος-πρόεδρος-στο-αστικό-κτελ-βόλου-736970

Νέος πρόεδρος στην Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. ο Νικόλαος Ευαγγελινός, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της διοίκησης, μετά τις εκλογές της περασμένης Δευτέρας. Ταυτόχρονα, εκτελεί και καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Αστικό ΚΤΕΛ ανανεώθηκε στο μεγαλύτερο μέρος του.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών και τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε Σώμα, αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Επαμεινώνδας Ντούγκας, ενώ μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι οι Γεώργιος Απόστολος Χαρμάνης, Τηλέμαχος Κονταξής, Βασίλειος Γεωργατζής, Γεώργιος Τζανής και Χρήστος Τοπούζογλου.

Ο νέος πρόεδρος

Ο Νικόλαος Ευαγγελινός, ο οποίος συγκέντρωσε το 53% των ψήφων – μετοχών και αναδείχθηκε πρόεδρος, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Παναγιώτη Γιόλα, είναι 43 χρόνων και κατάγεται από τα Κανάλια. Είναι αυτοκινητιστής και από 21 ετών εργάζεται στην επιχείρηση της Αστικό ΚΤΕΛ.

Συμμετείχε ως μέλος στα δύο προηγούμενα διοικητικά συμβούλια, ενώ διετέλεσε και πρόεδρος του Συνεταιρισμού της Αστικό ΚΤΕΛ Βόλου Α.Ε. και ανέπτυξε και συνδικαλιστική δράση στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστικών Λεωφορείων.

Για το νέο διοικητικό συμβούλιο ο κ.Ευαγγελινός, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, τόνισε ότι: «Είμαστε νέοι άνθρωποι και θέλουμε να είμαστε δίπλα στον πολίτη του Βόλου όπως υπήρξε το Αστικό ΚΤΕΛ και όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Ως καινούργιο Διοικητικό Συμβούλιο θα επενδύσουμε στις νέες τεχνολογίες, για τις οποίες έχουμε ήδη μία συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας», πρόσθεσε ο ίδιος.

Τα αποτελέσματα

Το ψηφοδέλτιο της Αστικό ΚΤΕΛ Α.Ε. ήταν ενιαίο. Για την προεδρία υποψήφιοι ήταν ο τέως πρόεδρος Παναγιώτης Γιόλας, ο οποίος έλαβε 23.111 μετοχές και ο Νίκος Ευαγγελινός, ο οποίος έλαβε 25.759 μετοχές.

Για τη θέση του αντιπροέδρου υποψήφιοι ήταν ο Επαμεινώνδας Ντούγκας που έλαβε 26.417 μετοχές και ο Τρύφωνας Πλαστάρας (συγγενής του προέδρου της ΟΕΒΕΜ) που έλαβε 22.253 μετοχές.

Υποψήφιοι ως μέλη, τέλος, ήταν οι: Βασίλης Γεωργατζής (έλαβε 26.253 μετοχές), Νικόλαος Κεντίογλου (έλαβε 21.187 μετοχές), Τηλέμαχος Κονταξής (έλαβε 27.799 μετοχές), Χρήστος Τοπούζογλου (έλαβε 25.827 μετοχές), Γεώργιος Τζανής (έλαβε 25.999 μετοχές), Νικόλαος Τριανταφυλάκης (έλαβε 20.603 μετοχές), Στυλιανός Φαράντος (έλαβε 21.813 μετοχές), Γεώργιος Απόστολος Χαρμάνης Γεώργιος (έλαβε 29.528 μετοχές) και Δημήτρης Χολέβας (έλαβε 21.701 μετοχές).

Επισημαίνεται ότι η Αστικό ΚΤΕΛ Α.Ε. έχει 130 μέλη, τα οποία κατέχουν 49.000 μετοχές.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου