ΤΟΠΙΚΑ

Στον Εισαγγελέα ξανά ο 20χρονος που χτύπησε τους γονείς του

στον-εισαγγελέα-ξανά-ο-20χρονος-που-χτύπ-794593

Δεύτερη φορά μέσα σε 48 ώρες συνελήφθη 20χρονος που έβριζε και απειλούσε τους γονείς του. Ο 20χρονος είχε συλληφθεί πρώτη φορά την περασμένη Δευτέρα, μετά από μήνυση που κατέθεσαν σε βάρος του οι γονείς του ότι τους χτύπησε, τους έβριζε και τους απειλούσε. Ο νεαρός που φέρεται να έχει νοητικά προβλήματα, συνελήφθη και από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο κινήθηκε η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης. Αυτό σημαίνει ότι ο 20χρονος θα έπρεπε να παρακολουθήσει κάποιες συνεδρίες στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Βόλου και θα δικαζόταν την ερχόμενη Δευτέρα.

Ωστόσο επιστρέφοντας προχθές το βράδυ στο σπίτι, προκάλεσε νέα προβλήματα. Αρχισε και πάλι να βρίζει και να απειλεί τους γονείς του, οι οποίοι τον κατήγγειλαν για μία ακόμη φορά στην Αστυνομία και χθες συνελήφθη.

Σήμερα θα οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ενώ η διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης σταματά σε περιπτώσεις υποτροπής.

Για την επιθετική συμπεριφορά του 20χρονου, ο οποίος μάλιστα διέκοψε και το σχολείο, οι γονείς έχουν ζητήσει τρεις φορές εισαγγελική διαταγή για ακούσια νοσηλεία. Πρόσφατα μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός είχε νοσηλευτεί για διάστημα πέντε ημερών.

ΕΛ. ΧΑΝ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου