ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: «Εξαφανίζονται» ειδήσεις για το έργο της δημοτικής Αρχής

δήμος-βόλου-εξαφανίζονται-ειδήσει-48611

Από τον Δήμο Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: “Δυστυχώς ο εξευτελισμός της δημοσιογραφίας από μια συγκεκριμένη, μικρή πάντως, μερίδα τοπικών Μέσων Ενημέρωσης (;) συνεχίζεται και πλέον δεν μένει, και στον πιο καλοπροαίρετο πολίτη, καμία απορία γιατί στις περιπτώσεις αυτές την ηθική χρεοκοπία ακολουθεί και η οικονομική. Επαναλαμβάνουμε σε τοπικό επίπεδο τα παραδείγματα είναι χαρακτηριστικά.

Η αντιμετώπιση των δραστηριοτήτων της Δημοτικής Αρχής από τα Μέσα αυτά αποτελεί μια βάναυση προσβολή και διαστρέβλωση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας και της δημοκρατικής λειτουργίας, αφού οι ειδήσεις που αφορούν την δραστηριότητα και το έργο του Δήμου Βόλου όταν δεν αλλοιώνονται ανερυθρίαστα, «εξαφανίζονται».

Βέβαια η ίδια η κοινωνία, με το ένστικτό της, έχει «ξεράσει» τα συγκεκριμένα, λαθρόβια πλέον, Μέσα, καταδικάζοντάς τα σε περιθωριακή παρουσία, αλλά έστω κι έτσι δεν παύουν να αποτελούν εστίες μόλυνσης και παθογένειας μόνο και μόνο με την λειτουργία τους. Καλόν είναι λοιπόν οι πολίτες να γνωρίζουν με ποιους έχουν να κάνουν, ποια συμφέροντα αυτοί υπηρετούν και με ποια ταπεινά, φθηνά και ιδιοτελή κίνητρα κινούνται”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου