ΤΟΠΙΚΑ

Κανονικά οι εκλογές για την Κεντροαριστερά στο Τρίκερι

κανονικά-οι-εκλογές-για-την-κεντροαρι-229993

Τέλος στην εσωστρέφεια που καλλιεργήθηκε μετά την ένσταση για τις εκλογές της Κεντροαριστεράς στο Τρίκερι, έδωσε χθες η Επιτροπή Αλιβιζάτου.

Παρά τα όσα διαδίδονταν, πυροδοτώντας αρνητικό κλίμα ενόψει του αυριανού δεύτερου γύρου, η Επιτροπή χθες το βράδυ απέρριψε την ένσταση που κατέθεσε το επιτελείο του ευρωβουλευτή Ν. Ανδρουλάκη, και αποφάσισε ότι οι εκλογές για την Κεντροαριστερά στο Τρίκερι θα πραγματοποιηθούν κανονικά. Η κάλπη θα στηθεί όπως και την προηγούμενη Κυριακή στο εκλογικό κέντρο που θα λειτουργήσει αύριο στο ΚΕΠ.

Η Επιτροπή, προκειμένου να προλάβει τυχόν νέες ενστάσεις, αποφάσισε να αποστείλει εκπρόσωπό της από την Αθήνα στο χωριό του Νοτίου Πηλίου, ο οποίος θα έχει τη γενική ευθύνη των εκλογών και παράλληλα θα αναλάβει να συντάξει το μητρώο φίλων και ψηφοφόρων, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες δεν συντάχθηκε την προηγούμενη φορά, όπως προέβλεπε η διαδικασία.

Διαμηνύθηκε εξάλλου στους εκπροσώπους και των δύο επιτελείων να υπάρξει μεγάλη προσοχή και πιστή τήρηση των διαδικασιών που έχουν συναποφασιστεί από όλους, με τον κ. Αλιβιζάτο να συνιστά ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση.

Στην τελική ευθεία των εκλογών πάντως, τα επιτελεία των δύο μονομάχων Φ. Γεννηματά και Ν. Ανδρουλάκη συνεχίζουν τις επαφές με πολίτες και κινήσεις σε μία προσπάθεια να παραμείνει ζωντανό το ενδιαφέρον όλων και να προσέλθουν στην κάλπη αύριο Κυριακή. Σημειώνεται πως στη Μαγνησία συνολικά ψήφισαν 2.889 πολίτες. Στόχος όλων είναι η προσέλευση, και στον δεύτερο γύρο να είναι εξίσου μαζική.

Κάλεσμα από τον επικεφαλής της Επιτροπής Στήριξης Καμίνη

Στο μεταξύ, εκ μέρους της Επιτροπής Στήριξης του Γ. Καμίνη, το μέλος της Νομαρχιακής Ομάδας Εμπιστοσύνης (ΝΟΕ) Μαγνησίας, Γαβριήλ Μπάρδας, απευθύνει ανοιχτό κάλεσμα για συμμετοχή στον δεύτερο γύρο των εκλογών για την ανάδειξη προέδρου της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης.

Ο κ. Μπάρδας ευχαριστεί τους πολίτες που στήριξαν την υποψηφιότητα Καμίνη, συγχαίρει τους κ.κ. Φ. Γεννηματά και Ν. Ανδρουλάκη, ενώ καταλήγοντας τονίζει «θα είμαστε ενεργά παρόντες και στις κάλπες της ερχόμενης Κυριακής, και αυτό καλούμε να κάνουν και οι 2.889 συμπολίτες μας από τη Μαγνησία που συμμετείχαν στον πρώτο γύρο των εκλογών, με συνείδηση ότι είμαστε όλοι ισότιμοι συνιδρυτές του νέου ενιαίου φορέα της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης. Και βεβαίως θα είμαστε παρόντες και τη Δευτέρα, με τις ιδέες, τις αξίες και τις προτάσεις μας, γιατί πιστεύουμε ότι η χώρα έχει ανάγκη από μια αναγεννημένη παράταξη, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και στις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου