ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πιο Λάτιν… πιο δυνατός

πιο-λάτιν-πιο-δυνατός-338955

Ο Ολυμπιακός Βόλου με την απόκτηση του Αργεντίνου Ροντρίγκο Ντεπέτρις

Πιο Λάτιν και πιο δυνατός μεσοεπιθετικά θα είναι πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου, αποκτώντας τον Αργεντίνο ποδοσφαιριστή Rodrigo Leonel Depetris που αγωνίζονταν στη μεγάλη κατηγορία της πατρίδας του.

Επιμέλεια: ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΗΝΕΛΗΣ

Ο Ροντρίγκο Λιονέλ Ντεπέτρις, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από τη χώρα του, αναμένεται αύριο Τετάρτη στην Ελλάδα, περνάει από τα εργομετρικά και το αργότερο μέχρι την Πέμπτη το πρωί θα βρεθεί στο Βόλο για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ενταχθεί στην ομάδα, στην οποία ήδη υπάρχουν κι άλλοι Λάτιν. Ο λόγος για το συμπατριώτη του Ντάριο Φερνάντες και για τους Ισπανούς Ντιέγο Λεόν και Λουίς Μοράν, ενώ την πεντάδα των ξένων συμπληρώνει κ ο Γκανέζος Ερικ Γουόρντεν.

Ο Ροντρίγκο Ντεπέτρις, ο οποίος είναι 25 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και μπορεί να καλύψει και θέση επιτελικού μέσου αγωνίζονταν ως τον Αύγουστο στην Ατλέτικο Ραφαέλα, που μετείχε στο πρωτάθλημα της Primera κατηγορίας της Αργεντινής με 24 συμμετοχές φέτος, 2 γκολ και 1 ασίστ.

Ο Ροντρίγκο Λιονέλ Ντεπέτρις είναι ο παίκτης που θα κάνει τη διαφορά στην ομάδα, γεννήθηκε στις 5 Μαΐου το 1990 και από το 2011 προωθήθηκε από την Β’ ομάδα στην πρώτη ομάδα της Ατλέτικο Ραφαέλα (Α’ κατηγορία) και ήταν από τα βασικά στελέχη της τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για έναν παίκτη ηγέτη για την Αργεντίνικη ομάδα, αφού παίζει βασικός σε αυτή από τα 18 του χρόνια και συνολικά έχει 98 συμμετοχές,11 γκολ και 8 ασίστ.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο του παιχνίδι στην Ραφαέλα ήταν στις 22 Αυγούστου με αντίπαλο την Newells.

Διακρίνεται για τη σταθερότητά του ως ποδοσφαιριστής, ενώ είχε προτάσεις από αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες, μεταξύ των οποίων και του Αστέρα Τρίπολης.

Με τον Rodrigo Leonel Depetris που προτιμήθηκε από τον Γκιγιέρμο Πέρεθ φαίνεται να ολοκληρώνεται εκτός απρόοπτου η μεταγραφική ενίσχυση για τον Ολυμπιακό και πλέον μετρά αντίστροφα για τη έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς στις 27 Σεπτεμβρίου οι ερυθρόλευκοι θα κληθούν να αντιμετωπίσουν τον Πανσερραϊκό στις Σέρρες, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Football League.

Αύριο με Πύρασο

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει και τα φιλικά του τεστ ώστε να παρουσιαστεί έτοιμος στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μέχρι την πρεμιέρα ο Ολυμπιακός έχει στο πλάνο να δώσει τρία φιλικά ματς, ωστόσο, το ένα – αυτό με τον Αγρ. Αστέρα – πιθανότατα θα ματαιωθεί. Ο λόγος έχει να κάνει πως η ομάδα του Ευόσμου θα αγωνιστεί στην α’ φάση του Κυπέλλου με την Καλλιθέα και είναι απίθανο ενδιάμεσα των δύο παιχνιδιών, στις 12 Σεπτεμβρίου, να παίξει με τον Ολυμπιακό στο Βόλο και ίσως αυτή την ημερομηνία οι ερυθρόλευκοι να κλείσουν κάποιο άλλο φιλικό ματς, με ομάδα της Football League. Πάντως αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Πύρασο στη Ν. Αγχίαλο (18.00), ενώ αναμένεται τις προσεχείς μέρες να ανακοινωθεί και το φιλικό με την ΑΕΚ, στις 19 Σεπτεμβρίου ως «πρόβα τζενεράλε» .

Τα διαρκείας

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζουν να φεύγουν τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου της σεζόν 2016-2016 της Football League. Οι φίλαθλοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας χρονιάς που συμφέρουν… Οι ελκυστικές τιμές αποτελούν άλλωστε ένα δέλεαρ για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού αφού η τιμή έχει οριστεί στα 120 ευρώ, ενώ υπάρχουν και τα εισιτήρια διαρκείας στη θύρα των επισήμων που κοστίζουν 400 ευρώ. Τα σημεία διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας είναι τα γραφεία της ΠΑΕ στο ΕΑΚ, καθημερινά από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ και από τις 6.00 μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις Ακαδημίες

Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζονται οι εγγραφές στην Ακαδημία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου που ήδη έκανε αγιασμό και ξεκίνησε και προπονήσεις όλων των ηλικιακών τμημάτων της Ακαδημίας. Τα τμήματα που θα στελεχώσουν την Ακαδημία για τη νέα σεζόν θα αφορούν παιδιά γεννηθέντα από το 2001 έως το 2010.

Για περισσότερες πληροφορίες και προεγγραφές στα τηλέφωνα 6979002709 (Τσεκούρας Νίκος – Πρόεδρος) και 6944207820 (Παπαεμμανουηλίδης Παντελής – Αντιπρόεδρος).

Για πρώτη φορά η Ακαδημία του Ολυμπιακού διαθέτει πλέον τη δική της ιστοσελίδα για την άμεση ενημέρωση όλων στη διεύθυνση olympiakosvolouacademy.gr.

Τσιτσιμπής ο νέος διευθυντής

Ενώ ο μέχρι τώρα διευθυντής της ΠΑΕ Ανδρέας Κικίλιας, θα μεταβεί στην Αγγλία και θα εργαστεί στην Μπρέντφορντ, ομάδα που αγωνίζεται στην Τσάμπιονσιπ, ο Πέτρος Τσιτσιμπής είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει το πόστο του γενικού διευθυντή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου.

Ο Τσιτσιμπής είναι γνωστός στους Βολιώτες φιλάθλους, καθώς στο πρόσφατο παρελθόν διετέλεσε γενικός διευθυντής στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου, ενώ στη συνέχεια, εργάστηκε στον Τύρναβο και συνεργάστηκε και με το σημερινό τεχνικό του Ολυμπιακού Απ. Χαραλαμπίδη παρακολουθώντας μάλιστα αρκετά ματς επόμενων αντιπάλων πέρσι στο Βόλο. Ηδη ο νέος διευθυντής της ΠΑΕ, με εμπειρία στα… του ποδοσφαίρου, άρχισε να ενημερώνεται και εντός των ημερών αναλαμβάνει και επίσημα τα καθήκοντά του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου