ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ενισχύεται η ασφάλεια στο νησί της Αλοννήσου

ενισχύεται-η-ασφάλεια-στο-νησί-της-αλο-776965

Σε θερμό κλίμα πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του γενικού περιφερειακού διευθυντή Αστυνομίας Θεσσαλίας με βαθμό υποστράτηγου, Γιάννη Τόλια και του δημάρχου Αλοννήσου, Πέτρου Βαφίνη την περασμένη εβδομάδα στην Αλόννησο.

Με την παρουσία του στην Αλόννησο, ο γενικός περιφερειακός διευθυντής έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τον προορισμό και ειδικά για το Αστυνομικό Τμήμα της Αλοννήσου που εφέτος ενισχύεται με 2 ακόμη αστυνομικούς, με τη δύναμη του Τμήματος να ανέρχεται πλέον στα 5 άτομα, περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά, συμβάλλοντας, όχι μόνο στην ασφάλεια των κατοίκων της Αλοννήσου, αλλά και των φίλων – επισκεπτών της, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή που οι αφίξεις των τουριστών είναι στο αποκορύφωμα.

Σημειώνεται ότι ο κ. Τόλιας αποδέχτηκε την πρόσκληση του δημάρχου Αλοννήσου και συμμετείχε στον εορτασμό της πολιούχου του νησιού Αγίας Παρασκευής, ενώ παραβρέθηκε στον Μέγα Εσπερινό και την λιτάνευση της εικόνας.

Τη σπουδαιότητα της επίσκεψης για τον προορισμό, που γνωρίζει αξιοσημείωτη τουριστική άνθηση τα τελευταία έτη, επισήμανε ο δήμαρχος Αλοννήσου που μεταξύ άλλων δήλωσε, «είναι ιδιαίτερα τιμητικό για ένα νησί να το επισκέπτονται υψηλόβαθμα στελέχη της Αστυνομίας, μεταφέροντας την πλούσια τεχνογνωσία τους σε επίπεδο ασφάλειας, μέσα σε περιόδους τουριστικής αιχμής». Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον κ. Τόλια για τη σημαντική βοήθειά του σχετικά με την ενίσχυση και οργάνωση του Αστυνομικού Τμήματος, καθώς και για το έντονο ενδιαφέρον για τον προορισμό. Σε ανταπόδοση της φιλοξενίας, της ανταπόκρισης και της άριστης συνεργασίας, ο κ. Τόλιας δώρισε στον κ. Βαφίνη την εικόνα του Αγίου Αχιλλείου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου