ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η νεόνυμφη Ολυμπιονίκης Κλέλια Πανταζή στη Σκόπελο [photos]

η-νεόνυμφη-ολυμπιονίκης-κλέλια-παντα-800239

Η Κλέλια Πανταζή ζει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Πριν περίπου μία εβδομάδα ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Λευτέρη Τσάκαλο, ενώ τις τελευταίες μέρες απολαμβάνουν τον μήνα του μέλιτος στην όμορφη Σκόπελο. Η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής είναι full in love με τον σύζυγό της – ο οποίος είναι στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία εστίασης – και η μέρα του γάμου τους ήταν μία από τις πιο όμορφες και σημαντικές στιγμές της ζωής τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι συνεχίζει να απολαμβάνει το ταξίδι του μέλιτος στο Λουτράκι της Σκοπέλου, κάνοντας εξορμήσεις στις καταγάλανες παραλίες του νησιού και επιλέγοντας μεταξύ άλλων να βρεθεί και να κολυμπήσει στην παραλία Χόβολος.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους νεόνυμφους στο Νatura Boutique Hotel, λίγο πριν την βραδινή τους έξοδο. Η Κλέλια Πανταζή έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της, Λευτέρη, ενώ δεν έλειψαν και οι διαχυτικές στιγμές μεταξύ τους, στο lobby του ξενοδοχείου. Μετά τη Σκόπελο το νιόπαντρο ζευγάρι θα ταξιδέψει στην Μυτιλήνη, την ιδιαίτερη πατρίδα της Κλέλιας!

Δες τις φωτογραφίες:

ΠΗΓΗ: tlife.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου