ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ασφάλεια ευρωπαϊκών προδιαγραφών στο αεροδρόμιο Σκιάθου

ασφάλεια-ευρωπαϊκών-προδιαγραφών-στ-178595

Εγκρίθηκε η ευρωπαϊκή πιστοποίηση για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που εμπίπτουν στον τομέα ευθύνης της Fraport, μεταξύ των οποίων και το αεροδρόμιο της Σκιάθου. Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας ενέκρινε την πιστοποίηση με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφάλειας της EASA για τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια.

Τα 14 περιφερειακά αεροδρόμια που λειτουργούν υπό τη διοίκηση της Fraport GR από τον Απρίλιο 2017, είναι και επισήμως πιστοποιημένα από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας της EASA.

Τα περιφερειακά αεροδρόμια Θεσσαλονίκης, Κεφαλονιάς, Κέρκυρας, Καβάλας, Άκτιου/Πρέβεζας, Χανίων και Ζακύνθου, Ρόδου, Μυκόνου, Κω, Μυτιλήνης, Σάμου, Σαντορίνης, Σκιάθου πιστοποιήθηκαν από Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας για την επιχειρησιακή λειτουργία και την οργανωτική δομή των διαδικασιών τους, βάσει του αυστηρού θεσμικού πλαισίου Ευρωπαϊκής Ενωσης, γεγονός που επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο των αντίστοιχα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου