ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Η μικρή φώκια Ανδριάνα ζητά τη βοήθειά μας

η-μικρή-φώκια-ανδριάνα-ζητά-τη-βοήθειά-755647

Η Ανδριάνα είναι μια μικρή νεογέννητη φώκια που εντοπίστηκε ορφανή στις 15 Νοεμβρίου, από κάτοικο του νησιού της Σκοπέλου, σε άσχημη κατάσταση στην παραλία Βελανιό.

Την επόμενη μέρα και μετά από ένα μακρύ ταξίδι, μεταφέρθηκε στον Σταθμό Πρώτων Βοηθειών για τη μεσογειακή φώκια της MOm στα Σπάτα, Αττικής. Οι πρώτες εξετάσεις της, έδειξαν ότι ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, υποσιτισμένη, αφυδατωμένη και με λοίμωξη του αναπνευστικού. Η Ανδριάνα είναι από τα πιο μικρά και αδύνατα ζώα που έχουν εισαχθεί μέχρι σήμερα στο Πρόγραμμα Περίθαλψης της MOm. Σκοπός του προγράμματος περίθαλψης της Ανδριάνας είναι η επανένταξή της στο φυσικό περιβάλλον, μετά την ολοκλήρωσή του σε περίπου πέντε μήνες.

Η MOm έχει ανάγκη τη βοήθεια και στήριξη όλων μας με κάθε μέσο προκειμένου να ολοκληρώσει την περίθαλψη της Ανδριάνας. Το πρόγραμμα περίθαλψης μίας νεογέννητης μεσογειακής φώκιας, αποτελεί μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης για τη MOm. Οι άνθρωποι της οργάνωσης βρίσκονται κυριολεκτικά συνεχώς σε 24ωρη βάση δίπλα στην Ανδριάνα, φροντίζοντάς την και παρακολουθώντας την κατάσταση της υγείας της, έτοιμοι να παρέμβουν ανά πάσα στιγμή.

Οι ανάγκες για τη συνεχή φροντίδα της ορφανής φώκιας τόσο σε ανθρώπινους και οικονομικούς πόρους, όσο και σε αναλώσιμα, εξειδικευμένα κτηνιατρικά φάρμακα και κατάλληλες τροφές, είναι εξαιρετικά επιτακτικές και ιδιαίτερα απαιτητικές. Θα πρέπει να τονιστεί ότι τα έξοδα περίθαλψης καλύπτονται πάντα από ιδίους πόρους της MOm, που προέρχονται από ιδιώτες, χορηγίες, δωρεές, προσφορές σε είδος και εθελοντική βοήθεια.

Έχοντας κύριο στόχο την επιβίωση της μικρής Ανδριάνας και με την ελπίδα ότι θα επανενταχθεί υγιής και δυνατή στο φυσικό της περιβάλλον, η MOm οικονομικά, αλλά και ηθικά, με την προσφορά της εθελοντικής σας εργασίας. Ακόμα και το μικρότερο ποσό θα είναι εξαιρετικά πολύτιμο στη δύσκολη αυτή προσπάθεια.

Μπορείτε να υποστηρίξετε τις προσπάθειές μας με το να:

1. Υιοθετήσετε την Ανδριάνα

2. Προσφέρετε δωρεά μέσω paypal για την περίθαλψη της Ανδριάνας

3 ευρώ

10 ευρώ

50 ευρώ

άλλο ποσό

3. Καταθέσετε δωρεά σε τραπεζικό λογαριασμό της MOm

Τράπεζα Πειραιώς στον Αρ. Λογαριασμού: 50-1103-6737-247, ΙBAN: GR6101720110005011036737247

Εθνική Τράπεζα στον Αρ. Λογαριασμού: 040/63594503, ΙBAN: GR3101100400000004063594503

4. Επικοινωνήσετε μαζί μας στο 210 52 22 888 ή στο [email protected]

Μπορείτε να παρακολουθείτε την πορεία της Ανδριάνας με΄σα από τη σελίδα της MOm στο Facebook και από το site της ΜΚΟ.

Σχετικά άρθρα:

Αισιοδοξία για τη μικρή Ανδριάνα

Έσωσαν νεογέννητο φωκάκι στη Σκόπελο

Η μικρή φώκια Μονάχους – Μονάχους που ξετρέλανε τη Σκόπελο

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου