ΣΠΟΡΑΔΕΣ

Ισχυρή βροχόπτωση χθες στη Σκόπελο

ισχυρή-βροχόπτωση-χθες-στη-σκόπελο-761600

Σε επιφυλακή βρίσκονταν μέχρι αργά τη νύχτα κάτοικοι του νησιού και η υπηρεσία πολιτικής προστασίας

Σε επιφυλακή βρίσκονταν χθες μέχρι αργά το βράδυ οι κάτοικοι της Σκοπέλου αλλά και η υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, με αφορμή ισχυρή βροχόπτωση που εκδηλώθηκε στο νησί μετά τις 10 το βράδυ. Ωστόσο μέχρι αργά δεν καταγράφηκαν προβλήματα στο νησί.

Σε ετοιμότητα βρίσκονταν επίσης οι κάτοικοι της Σκιάθου, λόγω του έκτακτου δελτίου καιρού που ανακοινώθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και περιλάμβανε και τα νησιά των Βορείων Σποράδων, ωστόσο παρατηρήθηκε μόνο ψιλόβροχο στη Σκιάθο.

«Περίπου από τις 10.30 ξεκίνησε στο νησί δυνατή βροχόπτωση ενώ υπάρχει έντονη ομίχλη. Ευτυχώς, δεν έχουν προκύψει προβλήματα μέχρι στιγμής ωστόσο βρισκόμαστε σε επιφυλακή», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σκοπέλου κ. Νίκος Τριανταφύλλου.

Οσον αφορά το Βόλο, σύμφωνα με μετεωρολογικά site αναμένεται να εκδηλωθεί καταιγίδα σήμερα τα ξημερώματα της Πέμπτης ωστόσο στη διάρκεια της ημέρας το σκηνικό του καιρού θα βελτιωθεί. Ειδικότερα σήμερα Πέμπτης αναμένεται συννεφιά με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδινές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αύριο Παρασκευή, αναμένεται στο Βόλο ασθενής βροχόπτωση με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οσον αφορά τους ανέμους θα «πνέουν» ανατολικοί ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Επίσης, καταιγίδα αναμένεται να εκδηλωθεί ξανά στο Βόλο σύμφωνα με τους μετεωρολόγους τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου