ΛΑΡΙΣΑ

Θρήνος στην κηδεία της 28χρονης στη Λάρισα

θρήνος-στην-κηδεία-της-28χρονης-στη-λάρι-753199

Το τελευταίο «αντίο» στην 28χρονη Ιωάννα Γιαννακοπούλου, η οποία έχασε τη ζωή της στην φονική καραμπόλα στο Σχηματάρι, την περασμένη Παρασκευή, είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι της άτυχης κοπέλας.

Πλήθος κόσμου καθώς και τοπικοί παράγοντες συγκεντρώθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Λάρισα για να αποχαιρετίσουν την Ιωάννα, η οποία μεταφέρθηκε κατευθείαν στην Εκκλησία στις 10 το πρωί.

Η μητέρα, ο πατέρας και η αδερφή της 28χρονης έφτασαν στον Ναό συντετριμμένοι και υποβασταζόμενοι από συγγενείς, ενώ όλες οι φίλες της Ιωάννας αποφάσισαν να φορέσουν λευκά στεφάνια στα κεφάλια, όπως ακριβώς και η άτυχη κοπέλα, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά.

Η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό της άτυχης κοπέλας -που μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο Χαλκίδας, στο νεκροτομείο στο Γουδή- πραγματοποιήθηκε, χθες, Κυριακή έπειτα και από τις καταγγελίες του πατέρα της.

Συγκεκριμένα, λόγω της γνωστής διαμάχης Υπ. Δικαιοσύνης με τους ιατροδικαστές (στο οποίο υπάγονται εργασιακά οι δεύτεροι) δεν κατέστη δυνατόν αυτό να γίνει το Σάββατο, ενώ ο πατέρας ράγισε καρδιές μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί της Κυριακής: «Την έχουν τρεις ημέρες σε ένα ψυγείο. Δεν μας σέβονται στη ζωή μας, δεν μας σέβονται και στο θάνατο», τόνισε ο κ. Γιαννακόπουλος, σημειώνοντας: «Έχασα το αγγελούδι μου. Κάτι πρέπει να γίνει γιατί θα σκοτωθούν κι άλλοι άνθρωποι. Θα στήσουν κι άλλη καρμανιόλα. Μην τους αφήσετε!».

Σημειώνεται ότι η άτυχη κοπέλα κατέληξε κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο Χαλκίδας, ενώ ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαινε η Ιωάννα παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Ασκληπιείου Βούλας. Η κατάσταση του άνδρα, που είχε διακομιστεί αρχικά στο νοσοκομείο Χαλκίδας και έπειτα στον Ερυθρό Σταυρό, είναι κρίσιμη ωστόσο παραμένει σταθερή σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Την Παρασκευή υποβλήθηκε σε εγχείριση στο θώρακα και από τότε δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όμως, ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι κατά το πρώτο 24ωρο δεν επιβαρύνθηκε η κατάσταση της υγείας του. Πιο ξεκάθαρη εικόνα θα έχουν οι γιατροί το πρωί της Δευτέρας.

protothema.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου