ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Θεατρική παράσταση «Φτου ξελευτεριά»

θεατρική-παράσταση-φτου-ξελευτεριά-47722

Θεατρική παράσταση με το έργο «Φτου ξελευτεριά» πραγματοποιείται την Παρασκευή 27 Απριλίου στις 18:00 στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Ν. Ιωνίας, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ παιδικού και εφηβικού βιβλίου.

Η Μουλά Λεμονιά, συγγραφέας του παιδικού παραμυθιού «Μια μαγική χριστουγεννιάτικη ευχή», καθώς και του εφηβικού βιβλίου « το παιχνίδι της ζωής» σε συνεργασία με τη θεατρολόγο και συγγραφέα Ματίνα Δολιανίτη-Μαρδέλη παρουσιάζουν το θεατρικό έργο «Φτου ξελευτεριά».

Το έργο διαπραγματεύεται την προσκόλλησή των παιδιών και τον εγκλωβισμό τους στο διαδίκτυο. Μια παράσταση που αφορά όχι μόνο τα παιδιά μα και τους ενήλικες. Συμμετέχουν τα παιδιά του 27ου Δημ. Σχολείου Αλυκών: Νικόλ Πασχούδη, Ευάννα Μεντεκίδη, Σάββας Μεντεκίδης, Δήμητρα Παπαρούνα, Γιάννης Παπαρούνας, Έλενα Χατηγιανναγνώστου, Βασίλης Φοινικόπουλος και ο Θανάσης Μανουηλίδης. Στους ρόλους των ενηλίκων ο Βαγγέλης Κουκουγιάννης και η Κατερίνα Τερζούδα. Τα σκηνικά υπογράφει ο Νίκος Ποδιάς. Μουσική, πιάνο και τραγούδι η Αγγελίνα Κορδέλα. Σκηνοθεσία: Ματίνα Δολιανίτη-Μαρδέλη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου