ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Ογδόντα μουσικά χρόνια της Βολιώτικης Χορωδίας

ογδόντα-μουσικά-χρόνια-της-βολιώτικη-258961

Η Βολιώτικη Χορωδία, το παλαιότερο καλλιτεχνικό σωματείο στην πόλη του Βόλου, συμπληρώνει φέτος 80 χρόνια συνεχούς λειτουργίας, 1937-2017, και προσκαλεί τα μέλη, τους φίλους και όλο το κοινό του Βόλου και της περιοχής μας σε μία πανηγυρική επετειακή εκδήλωση, προκειμένου να δώσει σε όλους την ευκαιρία να της ευχηθούν «να τα (ε)κατοστήσει!».

Η εκδήλωση, που θα έχει ελεύθερη είσοδο, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 19.00 στο Θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου Νέας Ιωνίας, και θα περιλαμβάνει τραγούδια και αναμνήσεις από την ιστορία των χιλιάδων εθελοντών παιδιών, ανδρών και γυναικών που συμπορεύονται επί 80 χρόνια στους δρόμους της καλής μουσικής και της κοινωνικής προσφοράς.

Ειδικότερα, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στον χώρο του θεάτρου πολλά τραγούδια, παλαιά και νεώτερα, και σύντομες αναδρομές με εικόνα και λόγο σε σημαντικές στιγμές της ιστορίας. Στο φουαγιέ έκθεση φωτογραφιών, αφισών, τιμητικών διπλωμάτων, μεταλλίων και λοιπών αναμνηστικών, καθώς και καταλόγους με ονόματα χορωδών και κάποιες εκπλήξεις …

Η έκθεση, αφιερωμένη στα 80 χρόνια ιστορίας της Βολιώτικης Χορωδίας, θα είναι επισκέψιμη από τις 17.00 ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να την απολαύσουν όλοι.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου