ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Παραμύθια στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου Ξινόβρυσης

παραμύθια-στην-αυλή-του-δημοτικού-σχο-359644

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ξινόβρυσης διοργανώνει «Βραδιά Αφήγησης» το Σάββατο 12 Αυγούστου στην αυλή του Δημοτικού Σχολείου του χωριού με προσκεκλημένο αφηγητή τον Αϊγιωργίτη της διασποράς Δημήτρη Β. Προύσαλη.

Η βραδιά αφήγησης θα ξεκινήσει στις 8.30 μμ αρχικά με ιστορίες της προφορικής λογοτεχνίας για μικρά παιδιά από 6 ετών και άνω και αργότερα στις 9.30 μμ θα συνεχιστεί με λαϊκά παραμύθια που απευθύνονται σε ενήλικο ακροατήριο, που αναζητά θέματα κατάλληλα προκειμένου να δώσει νόημα στην προσωπική του εμπειρία.

Η είσοδος στις δυο διαδοχικές εκδηλώσεις είναι ελεύθερη.

Ο Δημήτρης Β. Προύσαλης είναι δάσκαλος, αφηγητής, υποψήφιος διδάκτορας του ΠΤΔΕ Αθηνών, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Αφήγησης Πηλίου «Παραμύθια και μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη» από το 2011 στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας με τη συνεργασία τοπικών φορέων καθώς και του Φεστιβάλ Αφήγησης «Αθήνα… μια πόλη παραμύθια» από το 2014. Έχει επιμεληθεί και εκδώσει πλήθος συλλογών με παραμυθολογικό υλικό και ερευνά τη λειτουργία της αφήγησης στην εκπαίδευση, την κοινωνία, την τέχνη, τον πολιτισμό.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου