ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Η Λένα Αλκαίου και η Ερρικα Πατρικίου τραγουδούν απόψε στο «La Veranda»

η-λένα-αλκαίου-και-η-ερρικα-πατρικίου-τ-370450

Η Λένα Αλκαίου και η Έρρικα Πατρικίου θα εμφανιστούν σήμερα Παρασκευή 4 Αυγούστου στις 22.00, στο ατμοσφαιρικό «La Veranda» του Ξενία Πορταριάς με θέα μαγευτική.

Η Λένα Αλκαίου, μέσα από μία αξιοζήλευτη πορεία στο ελληνικό τραγούδι, τόσο δισκογραφικά με σπουδαίους Έλληνες δημιουργούς όσο και με συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και με άξιους τραγουδιστές της γενιάς της, παραμένει άμεση, προσιτή και ανθρώπινη, και μας πείθει με τη δική της αλήθεια, τη φωνή της. Με ήθος και ευαισθησία έχει ερμηνεύσει σπουδαία τραγούδια, και με τη δύναμη και την εκφραστικότητα της ερμηνείας της καταφέρνει να ενώνει το κοινό σε μία παρέα με μία ψυχή.

H Έρρικα Πατρικίου, γνωστή για τον λυρισμό και την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζει τα τραγούδια, έχει βρεθεί στη σκηνή με πολύ μεγάλους δημιουργούς και ερμηνευτές, και έχει μια σταθερά ανοδική πορεία.

Έχει τραγουδήσει σε πολύ σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα και την Κύπρο, και πριν από δυο μήνες κυκλοφόρησε το πρώτο της τραγούδι με τίτλο «Κατάσαρκα», σε μουσική του Αντώνη Μιτζέλου και στίχους της Μαρίας Παπαδάκη.

Τέλη Σεπτεμβρίου θα κυκλοφορήσει το δεύτερο τραγούδι της από τη Heaven 14 musik και θα έχει τον τίτλο «Κρυφτό». Η μουσική ανήκει στην Αρετή Κοκκίνου και οι στίχοι στη Μαρία Παπαδάκη.

Οι δύο ερμηνεύτριες συναντήθηκαν τον χειμώνα ένωσαν τις δυνάμεις τους και την κοινή τους αγάπη για το καλό τραγούδι, και θα μας χαρίσουν μια ζεστή και δυνατή βραδιά με τις υπέροχες ερμηνείες τους, τον καταπληκτικό καταξιωμένο πιανίστα Σπύρο Παγιάτη και το φεγγάρι σχεδόν γεμάτο να φωτίζει την πόλη…

Η συναυλία ξεκινάει στις 10 το βράδυ στο ατμοσφαιρικό La Veranda του Ξενία Πορταριάς με θέα μαγευτική. Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 24280 99110.

Χορηγός επικοινωνίας είναι η εφημερίδα ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου